aanekoski-kuva_1

Olemme mukana Visit Finlandin matkailuyrityksille ja -alueille kehittämässä Sustainable Travel Finland -ohjelmassa, jonka tavoitteena on matkailuun liittyvien toimintojen toteutuminen kestävällä tavalla. Ohjelman valtakunnallisena tavoitteena on, että Suomi tunnetaan yhtenä maailman kestävimmistä matkailukohteista vuoteen 2025 mennessä. Kaikki matkailutoimijat siis pohtimaan omaa hiilijalanjälkeään, johon voi vaikuttaa jo pienilläkin teoilla!

Meillä Äänekosken kaupunkiorganisaatiossa kestävän kehityksen toimintatavat on kirjattu parhaillaan valmisteilla olevaan matkailuohjelmaan. Tämä tarkoittaa, että pyrimme mahdollisuuksien mukaan ottamaan kaikessa Visit Äänekosken toiminnassa huomioon ympäristönäkökohdat. Esimerkiksi messuilla ja vieraslahjoina jakamamme brändituotteet ovat pääsääntöisesti kierrätysmateriaaleista ja uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja.

Visit Äänekoski -matkailutiimissämme työskentelee tällä hetkellä kaksi henkilöä, joilla molemmilla on matkailun ja markkinoinnin asiantuntemuksen lisäksi ympäristöalan osaamista. Tämä luo erinomaiset puitteet kestävän matkailun kehittämiseksi Äänekoskella!

Lue lisää Sustainable Travel Finland -ohjelmasta: 

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/matkailun-edistaminen/vastuullisuus/sustainable-travel-finland/
Lue lisää Visit Finlandin toiminnasta:

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/matkailun-edistaminen/lyhyesti/