qfjuxy7nghvigrychwyc

Pohjoismaiden johtava golfmatkojen järjestäjä Golf Plaisir laajentaa toimintaansa Suomeen, jossa sitä edustaa Golf Plaisir Golfmatkat. Golf Plaisir on tuottanut Golf by Apollon myymiä golfmatkapaketteja siitä lähtien, kun Apollomatkat käynnisti toimintansa Suomessa 2010. Nyt Golf by Apollosta tulee Golf Plaisir. Molemmat yritykset ovat Kuoni Nordic AB:n omistuksessa.

Intohimona golf – yllätyskohteita tulossa

Golf Plaisirilla on paitsi kokemusta ja asiantuntijaosaamista, myös intohimoa golfia ja golfmatkoja kohtaan, minkä ansiosta golfmatkailuun voidaan panostaa jatkossa aivan uudella tasolla. Golf Plaisir keskittyy aluksi niihin golfmatkakohteisiin, jotka kuuluvat Apollomatkojen tarjontaan.

– Talven tarjonnastamme tulee erinomainen, sillä meillä on upea tuote Kanariansaarilla, mm. Gran Canarian Meloneras ja Teneriffan Buenavista. Laajennamme tarjontaamme vähitellen, ja kevät- ja syyskauden aikana matkoja tullaan järjestämään Espanjaan, Portugaliin, Italiaan, Turkkiin ja moniin yllätyskohteisiin, sanoo Golf Plaisirin markkinointipäällikkö Johan Kullenberg.

– Olemme erittäin iloisia Golf Plaisirin laajenemisesta Suomen markkinoille. Olemme saaneet erinomaista palautetta edellistalvina asiakkailtamme, jotka ovat osallistuneet Golf by Apollon golfmatkoille. 94 prosenttia heistä olisi valmis suosittelemaan matkaa muille, kertoo Apollomatkojen maajohtaja Eva Torra.

Parasta laatua edullisimpaan hintaan

Golf Plaisir tarjoaa parasta laatua edullisimpaan hintaan. Liikekonsepti on osoittautunut menestyksekkääksi kaikkialla Pohjoismaissa.

Golf Plaisir näkee suurta potentiaalia Suomen golfmatkailumarkkinoilla. Vannoutuneet golfin harrastajat joutuvat ilmaston vuoksi matkustamaan ulkomaille pelaamaan suuren osan vuodesta. Golfin harrastajia on Suomessa vähemmän kuin Ruotsissa, mutta lukumäärä on rinnastettavissa Tanskaan ja Norjaan.

– Uskomme, että matkakonseptimme, kohdetarjontamme sekä markkinointi- ja myyntitapamme voivat tuoda jotain uutta Suomen golfmatkailumarkkinoille.Laajuutemme ansiosta kykenemme tarjoamaan parasta laatua edullisimpaan hintaan, Peter Browall kertoo.

– Meillä on alalta yli 20 vuoden kokemus, joten tiedämme, ettei jalansijan saavuttaminen uusilla markkinoilla onnistu hetkessä. Aiomme kuitenkin jatkaa golfmatkojen järjestämistä vähintään toiset 20 vuotta, joten aika on puolellamme, Johan Kullenberg toteaa.

Vuonna 1992 perustetun Golf Plaisirin konseptiin ovat aina kuuluneet eksklusiiviset golfmatkakohteet. Konseptiin kuuluvat golfisännän ja golf pron palvelut paikan päällä (ruotsin ja englannin kielellä), golfkenttien läheisyydessä sijaitsevat hotellit sekä matkan hintaan sisältyvät koko päivän greenfee-maksut. Tämän lisäksi asiakkaille järjestetään kilpailuja ja retkiä loman aikana.

Varaukset netistä, puhelimitse tai matkatoimistosta

Matkat ovat varattavissa netistä osoitteessa www.golfplaisir.fi, puhelimitse Golf Plaisirin puhelinmyynnistä puh. 0600 – 166 15 (ma-pe klo 9-17) ja valikoiduista matkatoimistoista.

Lue lisää golmatkoista: www.golfplaisir.fi

Lue lisää Apollomatkoista: www.apollomatkat.fi

Golf Plaisir on Pohjolan johtava ja suurin golfmatkojen järjestäjä. Se aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 1992.

Yrityksen perustamisesta lähtien Golf Plaisirin konseptiin ovat kuuluneet valmiit viikon pakettimatkat sekä oman henkilökunnan palvelut kohteissa. Sisaryhtiö Out of Bounds perustettiin vuonna 2003 täydentämään Golf Plaisirin toimintaa. Se myy pääasiassa räätälöityjä golfmatkoja. Vuonna 2008 Golf Plaisir siirtyi Kuoni Nordic AB:n omistukseen. Norjassa toiminta aloitettiin vuonna 2010, ja vuonna 2011 Golf Plaisir osti tanskalaisen Krone Golf Toursin. Vuonna 2014 Golf Plaisir yhdistyi pääasiassa pro-matkoja järjestävän Golf Store Travelin kanssa, ja nyt se laajentaa toimintaansa Suomen markkinoille.

Apollomatkat (http://www.apollomatkat.fi) on osa maailman suurimpiin matkajärjestäjiin kuuluvaa sveitsiläistä Kuonia. Kuoni Nordiciin kuuluu Apollomatkat Suomessa, Apollo, Kuoni ja Golf Plaisir Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, Falk Lauritsen Tanskassa sekä lentoyhtiö Novair.

Kuoni Nordicilla on noin 1 000 työntekijää ja Pohjoismaissa lähes miljoona asiakasta. Kuonin perusti Alfred Kuoni Zürichissä vuonna 1906. Tänä päivänä Kuoni on yksi maailman johtavista matkapalveluyrityksistä. Yhtiö on voittanut World’s Leading Tour Operator -tunnustuksen 13 vuotena peräkkäin.

Apollolla on Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima: yli 1 600 hotellia, 150 matkakohdetta ja 28 eri maata. SuomessaApollomatkojen valikoimaan kuuluvat Bulgaria, Espanja, Kroatia, Kreikka, Thaimaa, Tobago, Kuuba, Jordania, Israel, Dominikaaninen tasavalta, Meksiko ja Montenegro. Apollomatkat tarjoaa parhaat 4- ja 5-tähden hotellit.

Apollomatkoilla oli v. 2013 n. 60 000 tyytyväistä matkustajaa ja se on liikevaihdolla mitattuna Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä. Apollomatkojen maajohtajana Suomessa toimii Eva Torra.