Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
21
Aug '14

Aurinkomatkat peruuttaa Israelin valmismatkat tältä kaudelta

253767_10150265506545792_3610719_n
Israelin pitkään jatkuneen epävakaan turvallisuustilanteen vuoksi Aurinkomatkat peruu loka–maaliskuun valmismatkat Israeliin. Aurinkomatkat on yhteydessä kaikkiin loka–maaliskuulle matkan varanneisiin asiakkaisiinsa ja tarjoaa korvaavaa matkakohdetta.
”Tilannetta arvioituamme olemme päättäneet peruuttaa Israelin matkat tältä talvikaudelta. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja reagoimme, mikäli maan tilanne muuttuu. Otamme viikon sisällä yhteyttä kaikkiin asiakkaisiimme, jotka ovat varanneet Aurinkomatkojen valmismatkan Israeliin loka–maaliskuulle ja tarjoamme korvaavaa matkaa toiseen kohteeseen. Ruuhkien välttämiseksi toivomme asiakkailtamme malttia ja kärsivällisyyttä odottaa yhteydenottoamme”, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa sanoo.
Aurinkomatkoilla ei ole tällä hetkellä valmismatkailijoita Israelissa, sillä Israelin-matkojen talvikausi olisi alkanut vasta 20.10.2014.

Comments Off on Aurinkomatkat peruuttaa Israelin valmismatkat tältä kaudelta