Yöpyminen lentokenttähotellissa on käytännöllistä, kun ei ole aikaa lähteä kaupunkiin asti yöksi. Hotellit jotka sijaitsevat lentokentällä, ovat usein leimattu yksitoikkoisiksi. Tarjolla on kuitenkin unohtumattomia elämyksiä aivan lentokenttien läheisyydessä. Hotels.com listasi lentokenttähotelleja, jotka ovat kaikkea muuta kuin tylsiä.

Jumbo Stay – Tukholma, Ruotsi

Arlandan lentokentältä ei tarvitse lähteä kauas löytääkseen ainutlaatuisen yöpymiskokemuksen, sillä terminaalin välittömässä läheisyydessä sijaitsee Jumbo Stay hotelli. Hotelli on ihka-aito Jumbo Jet matkustajalentokone, joka on remontoitu hotelliksi. Tässä ainutlaatuisessa miljöössä voi viettää yön lentokoneen ohjaamossa ja nauttia omasta aurinkoterassista. Yöpyminen järjestyy myös koneen muissa osissa. Juomaa ja ruokaa on tarjolla hotellin Jumbo-baarissa, ja matkailijalla on mahdollisuus nauttia aamukahvinsa koneen siivellä istuskellen. Hotelli takaa unohtumattoman elämyksen aidon lentokoneen sisällä.

Jos mieli tekee saada kerrankin hyvät yöunet lentokoneessa, on syytä varata huone Jumbo Stay hotellista. Huoneet alkaen 53 € yöltä.

Kempinski Hotel Airport – München, Saksa

Kempinski Hotel Airport on todellinen paratiisi Münchenin lentokentän välittömässä läheisyydessä. Hotellilla on 24 metriä korkea valaistu ja lasitettu palmujen koristelema sisäpiha, joka rauhoittaa mieltä lentokoneessa vietettyjen tuntien jälkeen. Hotellihuoneet ovat äänieristettyjä, joten hyvät yöunet ovat taatut. Ennen matkan jatkamista voi rentoutua hotellin tyylikkäällä kylpyläosastolla. Hotelli tarjoaa matkustajan tarpeiden mukaan räätälöityä palvelua, yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Kun kaipaa pikavisiitiltä ripauksen etelän lämpöä, kannattaa suunnata Kempinski Hotel Airportiin. Huoneet alkaen 159 € yöltä.

Regal Airport Hotel – Hong Kong, Kiina

Regal Airport Hotel on palkittu maailman parhaana lentokenttähotellina useaan otteeseen. Regal Airport Hotel on ainut hotelli Hong Kongin lentokentällä ja sijaitsee aivan terminaalin vieressä. Hotellilta löytyy yhteensä kuusi baaria ja ravintolaa, joissa tarjoillaan makuja ympäri maailmaa. Hotelli sopii niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustajille. Tarjolla on rentoutumista hotellin ulko- ja sisäuima-altaalla sekä tasokkaassa kylpylässä. Jos mieleen juolahtaa mennä naimisiin kesken matkan, tarjoaa hotelli häiden suunnittelupalvelua aina kukka-asetelmien valinnasta häämekkoon.

Jos haluaa kokea Hong Kongin ja olla rentouttavan yön jälkeen kätevästi kentällä valmiiksi, on Regal Airport Hotel täydellinen valinta. Huoneet alkaen 108 € yöltä.

  • Hinnat ovat esimerkkejä kahden hengen huoneesta per yö.
  • Hinnat on tarkistettu 21.2.2013, joten muutokset ovat mahdollisia.