90d6f336c998b559_800x800ar

Riian kaupungin matkailun kehittämiskeskuksen (RTDB) uusi mainoskampanja on nimeltään Celebrity Couch. Sen päätähtinä ovat kaupungistaan ylpeät riikalaiset, jotka esittelevät Riikaa omasta ainutlaatuisesta ja luovasta näkökulmastaan: muotibloggaaja Agnese Kleina, kokki Mārtiņš Sirmais, DJ Artūrs Mednis, Latvian entinen pääministeri Māris Gailis, mini-drome-ratapyöräilyn maailmanmestari Toms Alsbergs ja musiikkiyhtye Instrumenti. Kampanjan aikana he isännöivät kuutta ulkomaalaista ja tarjoavat heille paikallisen näkökulman kaupunkiin.

”Viiden toimintavuoden aikana olemme toteuttaneet useita laajoja mainoskampanjoita ja lukuisia markkinointitoimia, jotka ovat tuottaneet hyviä tuloksia. – Riiassa vuosittain vierailevien turistien määrä kasvaa koko ajan. Siitä huolimatta tavoitteemme on etsiä uusia luovia tapoja herättää ihmisten kiinnostus Riikaa kohtaan. Celebrity Couch -kampanjan avulla haluamme korostaa Riian monipuolisuutta ja kaupungin mahdollisuuksien laajaa kirjoa sekä tavoittaa nuorempia matkailijoita. Kampanjassa kuuluisat ja vieraanvaraiset riikalaiset esittelevät videojohdannoissa kaupunkiaan kulttuurin ja arkkitehtuurin tuntijoina, muodin, bileiden ja extreme-urheilun ja – tietenkin – gourmet-ruuan ystävinä”, kertoo RTDB:n johtokunnan jäsen Vita Jermoloviča .

Celebrity Couch -kampanjan video on nähtävissä osoitteessa:   www.celebritycouch.lv . Sivustolta voi lähettää  hakemuksen kilpailuun, joka tarjoaa mahdollisuuden päästä tapaamaan ja seuraamaan valitsemaansa riikalaista julkisuuden henkilöä. Jokainen julkisuuden henkilö isännöi yhtä ulkomaalaista vierasta, jonka hakemus on valittu kaikkien kilpailuun osallistuneiden joukosta. Voittajat viettävät useamman päivän valitsemansa julkisuuden henkilön kanssa ja tutustuvat Riikaan muun muassa pyöräillen, työskentelemällä uusien design-projektien parissa, osallistumalla bänditreeneihin, toimimalla illan DJ:nä, jokiretkellä sekä johtamalla yhtä Riian tunnetuimmista ravintoloista.

Kilpailun voittajat julkistetaan 8. syyskuuta ja ensimmäiset vieraat saapuvat Riikaan syyskuussa ja lokakuussa. Kampanjan aikana julkaistaan kuvia voittajien vierailuista ja heidän videopäiväkirjansa. Viikonlopun vieton Riiassa mahdollistaa LIVE RĪGA yhdessä AirBalticin kanssa.

http://celebritycouch.lv 
www.LiveRiga.com 
Facebook: https://www.facebook.com/LIVERIGA

RIIAN MATKAILUNEDISTÄMISTOIMISTO (RMET)
Riian matkailunedistämistoimisto (RMET) rekisteröitiin Latvian tasavallan yritysrekisteriin 28. lokakuuta 2009. Toimiston perustamiseen ovat osallistuneet Riian kaupunginvaltuusto, kansallinen lentoyhtiö airBaltic, Latvian hotelli- ja ravintolayhdistys (LVRA) ja Latvian matkatoimistojen yhdistys (ALTA). RMET tekee matkailumarkkinointia ja tiedottaa ulkomailla Riian tarjonnasta matkailijoille.

70 % RMET:n äänioikeudesta on Riian kaupunginvaltuustolla, muiden perustajajäsenien airBalticin, LVRA:n ja ALTA:n ääniosuuksien ollessa 10 % kullakin. LIVE RĪGA -brändin tunnuslause on: ”Hyvää Riian asukkaille – hyvää matkailijoille!”