rsz_loviisan_joulu_-_laivasillan_joulumarkkinat_14b_mg_5046_kuva_creative_peak

Kuva: Laivasillan joulumarkkinat, creative peak

Loviisan Joulussa keskitytään tänä vuonna shoppailuun, joulumarkkinoihin ja muihin ulkoilmatapahtumiin kiinnittäen erityisesti huomiota osallistujien turvallisuuteen. Wanhan Ajan Joulukodit -tapahtumaa ja Malmgårdin joulumarkkinoita ei tänä vuonna järjestetä, koska järjestäjien arvion mukaan osallistujien turvallisuutta ei voida taata näissä kohteissa. Malmgårdin Kartanopuoti on normaalista auki.

Loviisan Joulu alkaa Loviisa Open Joulu -tapahtumalla, joka järjestetään lauantaina 28.11. kello 15–20. Juuri kunnostettu Kuningattarenkatu vihitään käyttöön, ja Loviisan Joulu julistetaan avatuksi. Loviisa Open Joulu -tapahtumassa useat loviisalaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat pitävät ovensa auki pitempään. Loviisan torilla järjestetään ohjelmaa ja Kappelinpuistossa on joulumyyntiä.

Strömforsin ruukin joulu järjestetään ulkona Tallinmäellä 5.–6.12. kello 10–15, myös alueen puodit, pajat ja palvelut ovat avoinna. Saman viikonlopun lauantaina 5.12. Loviisan keskustassa järjestetään Laivasillan joulumarkkinat kello 10–15 ja Loviisan torilla järjestetään ohjelmaa, myös loviisalaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat pitävät ovensa auki myöhempään. Myyntipaikkoja Strömforsin ruukin markkinoille voi tiedustella Vireä Strömfors ry:ltä stromforsinruukki@gmail.com ja Laivasillan markkinoiden myyntipaikat voi varata Laivasilta ry:ltä puhelin 0400 164 878.

Haluatko olla mukana Loviisan Joulussa tai tiedätkö jo, että olet aikeissa järjestää jonkun joulutapahtuman? Kerro siitä meille Loviisan kaupungin matkailutoimistoon lähettämällä lyhyt kuvaus tapahtumastasi, milloin se järjestetään ja mistä tapahtumasta saa lisää tietoa, ja lähetä mielellään myös kuvia osoitteella info@loviisa.fi tai soita 040 555 3387. Aineiston pitää olla meillä 31.10.2020 mennessä. Voit päästä mukaan Loviisan Joulun markkinointikampanjaan, joka tänä vuonna tulee painottumaan sähköiseen markkinointiin.

Kaikkia joulutapahtumien järjestäjiä kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota osallistujien turvallisuuteen ja noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koskien vallitsevaa koronaviruspandemiaa.

www.visitloviisa.fi
www.visitlovisa.fi
www.facebook.com/VisitLoviisa
www.youtube.com/visitloviisa
www.loviisanjoulu.fi
www.lovisajul.fi