matkailugaala-2020-1920p

Lohjan Matkailutoimi järjestää kahdeksannen kerran Lohjan matkailugaalan lauantaina 14.3.2020 klo 19 alkaen Cafe Laurissa. Gaalan teemana on tänä vuonna vastuullisuus sekä kestävä matkailu. Illan aikana kuullan argentiinalaista tangoa karjalohjalaisen Mercedes Krapovickaksen ja urugualaisen Ana Karina Rossin esittämänä sekä niin ikään karjalohjalaisen Harri Teperin Stand up show. Perinteisen juhlapuheen pitää Helsingin Kaupungin erityissuunnittelija Jukka Punamäki ja illan kohokohtana on tietenkin ansioituneiden matkailutoimijoiden palkitseminen.

Matkailugaalan illallisesta vastaa Cafe Lauri. Illan menuseen kuuluu Herkkulautanen, joka koostuu mm. katkarapukimarasta, kylmäsavulohesta, paahtopaistista sekä minicroisantteja. Illalliskahvin kanssa on luvassa herkullinen Laurinkakku. Cafe Laurilla on myös pitkät juuret Matkailugaala perinteessä, sillä yritys valittiin ensimmäisessä Matkailugaalassa vuoden matkailuyritykseksi.

Matkailugaalan kruunaa vuoden matkailuyrittäjän valinta sekä muiden ansioituneiden lohjalaisten matkailutoimijoiden palkitseminen. Palkinnonsaajan valitsee tuomaristo, jossa on edustus Lohjan kaupungin Matkailusta, paikallismediasta, Lohjan Yrittäjistä, edellisvuoden matkailuyrityksestä sekä paikallisesta oppilaitoksesta. Vuoden matkailuyritys palkinto annetaan tunnustuksena kuluneen vuoden aikana innovatiivisesti ja hyvän palvelun myötä kehittyneelle yritykselle tai yrittäjälle. Palkinnon on tarkoituksena kannustaa lohjalaisia matkailijoita palvelevia yrityksiä kehittymään ja parantamaan palvelujaan niin, että ne vastaavat tämän päivän matkailijoiden kysyntää.

Tuomariston valitsemien voittajien lisäksi matkailuyrittäjillä itsellään on mahdollisuus vaikuttaa valitsemalla keskuudestaan vuoden 2019 parhaan yhteistyökumppanin. Oman valintansa voi lähettää Lohjan Matkailutoimelle, täyttämällä yhteistyökumppanikyselyn, joka löytyy visitlohja.fi sivuilta.

Matkailugaalan kaikille avoin juhla ja illallislipun voi ostaa kuka tahansa juhlasta kiinnostunut. Illalliskortin hinta on 35€ sisältäen illallisen, illan ohjelman sekä juhlamaljan. Ilmoittautumiset Lohjan Matkailupalvelukeskukseen 6.3.2020 mennessä: 044 369 1309/ tourist@lohja.fi