Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
3
Sep '13

LAPSI- JA VAUVAYSTÄVÄLLINEN MATKA ISRAELIIN

a2bc9d8570229422_800x800ar

Israelissa on hiljattain avattu palvelu, joka voi tehdä pienten vauvojen ja taaperoiden kanssa matkustavien vanhempien matkan hieman helpommaksi ja matkatavarat hieman kevyemmiksi.

Sivusto “Israel with Baby” www.israelwithbaby.com tarjoaa turisteille ja perheille mahdollisuuden vuokrata erilaisia vauvatarvikkeita loman ajaksi.

Palvelu on saatavilla Tel Avivissa, Jerusalemissa, Eilatissa, Netanyassa, Herzliyassa ja muissa suosituissa lomakohteissa. Tarvikkeet toimitetaan, kootaan ja niiden käyttö opastetaan asiakkaalle. Vuokra-ajan päätyttyä ne haetaan pois.

Israelin Valtion Matkailutoimiston tehtävänä on markkinoida Israelia matkakohteena Pohjoismaissa ja Baltian maissa sekä välittää matkailua koskevia tietoja näiden maiden suurelle yleisölle. Israelin valtion matkailutoimisto toimii suoraan Israelin matkailuministeriön alaisuudessa. Israelin suuntautuvan matkailun edistämisessä toimii kaikkiaan 18 matkailutoimistoa ympäri maailmaa.

Koe Israelin ainutlaatuisuus – Käy Tel Avivissa, juhla- ja rantalomakaupungissa Välimeren rannalla. Se ei nuku koskaan  Patikoi ympäri kiehtovaa Jerusalemia, jossa harjoitetaan kolmea maailmanuskontoa – Kellu terveellisessä Kuolleessameressä  Ui delfiinien kanssa ja snorklaa Punaisessa meressä Eilatin koralliriutoilla  Seuraa Jeesuksen jalanjälkiä Pyhässä maassa  Vaella Galilean ainutlaatuisessa luonnossa. Lisätietoja: www.goisrael.fi

Comments Off on LAPSI- JA VAUVAYSTÄVÄLLINEN MATKA ISRAELIIN