Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
24
May '13

Suomen Leirintäalueyhdistys: Suomen leirintäkesä käynnistyy Kuopiosta

Leirintämatkailukauden valtakunnalliset avajaiset pidetään Kuopiossa, Matkailukeskus Rauhalahdessa 24.5. Tänä viikonloppuna avautuu suuri joukko maamme leirintäalueista. Leirintäsesonki jatkuu aina pitkälle elokuuhun.

Tänä vuonna tullaan suomalaisilla leirintäalueilla viettämään noin 2,2 miljoonaa majoitusvuorokautta. ”Odotamme nyt alkavalta sesongilta noin 3 % kasvua edellisvuoteen verrattuna. Varsinkin kasvu Venäjältä jatkuu vahvana. Nyt alkuvuonna ovat venäläisten leirintäaluemajoitusvuorokaudet kasvaneet 30 % ”, toteaa toiminnanjohtaja Antti Saukkonen Suomen Leirintäalueyhdistyksestä. Kasvua odotetaan myös kotimaasta.

Kesän avajaistarjouksia Camping Key Europe -kortilla

Kesän avauksen kunniaksi leirintäalueet ja lomakylät myöntävät avajaistarjouksia Camping Key Europe -kortilla. Monet tarjouksista ovat voimassa aina Juhannukseen saakka. Tarjoukset on nähtävillä www.camping.fi -sivulla. Kortin voi hankkia leirintäalueelta tai tilaamallawww.camping.fi -sivulta.

Suomen Leirintäalueyhdistys ry on maamme leirintäalueiden markkinointi- ja edunvalvontaorganisaatio. Sen jäsenistöön kuuluu 150 leirintäaluetta ja lomakylää, joissa vietetään vuosittain 1,7 miljoonaa majoitusvuorokautta.

Comments Off on Suomen Leirintäalueyhdistys: Suomen leirintäkesä käynnistyy Kuopiosta