Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
1
Sep '15

Kylpylähotelli Rauhalahden johtaja vaihtuu

maarit-paunonen

Maarit Paunonen

Kylpylähotelli Rauhalahti on merkittävä matkailualan toimija Kuopion Rauhalahdessa. Kylpylähotelli Rauhalahtea vuodesta 1998 johtanut Pekka Sammatti jää ansaitulle eläkkeelle 68-vuotiaana lokakuun 2015 lopussa.

Kylpylähotelli Rauhalahden tulosvastuullisena johtajana aloittaa 1.9.2015 kauppatieteiden maisteri Maarit Paunonen. Maarit Paunonen siirtyy Solaris-konsernin sisällä Kylpylähotelli Summassaaren johtajan tehtävästä liikevaihdoltaan merkittävästi suuremman ja toiminnoiltaan monipuolisemman kylpylähotellin haasteelliseen johtajan tehtävään.

Maarit Paunonen on tullut konsernin palvelukseen vuonna 2005 Solaris-konsernin perustaessa Saarijärven Kylpylä Oy:n ja hankkiessa sen omistukseen Kylpylähotelli Summassaaren.

Comments Off on Kylpylähotelli Rauhalahden johtaja vaihtuu