Mats Dahlquist jättää toimensa Kuoni Nordicin toimitusjohtajana välittömästi ja toimessa jatkaa Leif Vase Larsen. Näin ollen Leif Vase Larsen palaa takaisin Kuoniin, jossa hän on työskennellyt aikaisemmin vuosina 1999-2013. Hän toimi pohjoismaisen Apollon toimitusjohtajana vuosina 2006-2013. Nykyisessä roolissaan hän vastaa pohjoismaiden päivittäisestä liiketoiminnasta sekä uuden omistajan hakemisesta Kuoni Nordicille.

Sveitsiläinen Kuoni, joka on omistanut pohjoismaisen Apollon vuodesta 2001, on päättänyt myydä kaikki matkanjärjestäjätoimintonsa. Tämä koskee matkanjärjestäjätoimintaa Sveitsissä, Iso-Britanniassa, Alankomaissa, Honkongissa/Kiinassa, Intiassa ja Pohjoismaissa. Matkanjärjestäjätoiminnan sijaan Kuoni keskittyy ydintoimintaansa matkailualan globaalina palvelualantarjoajana. Tämä tarkoittaa, että Kuoni etsii uusia omistajia kaikille matkanjärjestäjätoiminnoilleen, mukaan lukien Apollo pohjoismaissa.

Olen iloinen ja ylpeä tulostani takaisin Apollolle. Tässä tilanteessa on strategisesti oikea päätös etsiä uusi omistaja Apollolle ja muille matkanjärjestäjätoiminnoille. Johtuen Kuonin muuttuneesta strategisesta linjauksesta, ei Kuoni ole enää oikea omistaja Apollolle tulevaisuudessa, sanoo Leif Vase Larsen.
Päätös uuden omistajan etsimisestä Apollolle ei tarkoita mitään muutoksia asiakkaille ja henkilökunnalle. Kaikki Apollon matkat toteutuvat kuten normaalisti ja liiketoiminta jatkuu ennallaan. Tavoitteena on löytää uusi omistaja vuoden 2015 aikana.