Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
18
Aug '14

Matkatoimisto Oy MatkaVekka: VALMISMATKA UUDISTUU

bad49223-31a0-445f-8bf7-c91133ba312f-email
Vantaa 18.8.2014. Valmismatkojen kuolemasta on huhuttu jo vuosia. Runsaat viisi miljoonaa suomalaista tekivät kuitenkin viime vuonna lähes miljoona valmismatkaa. Huhut kuolemasta ovat siis vähintäänkin ennenaikaisia. Matka-Vekka uskoo valmismatkakuluttajan käyttäytymisen muuttuneen. Kun ennen oltiin valmiita osuttamaan lomat matkantarjoajan lähtöpäivien mukaan, nyt kuluttajat haluavat matkalle silloin kuin heille sopii.

Valmismatkan tulee tarjota asiakkaalle jotain sellaista, jota itse olisi vaikea internetissä räätälöidä tai järjestää. Valmismatka tarjoaa asiakkaille kuluttajasuojan, jota omatoimimatka ei tarjoa, mutta se ei aina riitä, jos kuluttaja ei koe saavansa valmismatkasta mitään muuta lisäarvoa. Helppous ja vaivattomuus ovat valmismatkojen itseoikeutettuja myyntivaltteja. Asiantuntija on miettinyt valmiiksi, miten kentältä majapaikkaan siirrytään, miten aika ennen hotellihuoneen luovutusta käytetään ja mihin aikaan pitäisi lähteä kotimatkalle, jotta koneeseen varmasti ehtii. Ja jos ei omin päin matkakohteeseen tutustuminen ole innostavaa, ammattitaitoinen matkanjohtaja on oiva apu kohteessa.

Matka-Vekan talvituotanto on koottu perinteisistä kiertomatkoista, joilla tutustutaan matkakohteisiin pintaa syvemmältä. Matkojen aikana ehditään nähdä ja kokea paljon, matkaohjelmien ollessa tarkasti suunniteltuja. Kohteina ovat mm. Intia ja Nepal, Meksiko ja Guatemala tai Valloittava Vietnam. Osa talven matkoista on suunniteltu enemmän omaa aikaa arvostaville matkaajille. Yhdistelmäloma Singaporessa ja Bintanilla tarjoaa suurkaupungin sykettä sekä rantalomaa päiväntasaajan tuntumassa, risteily Karibialla voi olla aktiivilomaa tai puhdasta rentoutumista ja New York tarjoaa kiehtovaa kaupunkielämää talvisemmissa sääoloissa.

Jos olet suunnitellut kerran elämässäsi kiertäväsi koko maailman yhden matkan aikana, nyt Sinulla on siihen mahdollisuus. Matka-Vekka on suunnitellut Sinulle huikean viinimatkan maailman ympäri. Kolmessa viikossa ehdit kiertää eteläisen pallonpuoliskon nimekkäimmät viinialueet Argentiinasta Uuden-Seelannin kautta Australiaan ja Etelä-Afrikkaan. Hyvin suunniteltuna kokonaisuutena tämä upea seikkailu on mahdollista kokea mukavasti sinulle sopivana ajankohtana. Me olemme järjestäneet viinitilavierailut, majoitukset, lennot sekä koko joukon unohtumattomia illallispaikkoja valmiiksi, Sinä voit keskittyä nauttimiseen. Kaiken maailman rypäleet- reissu on erikoismatka, joka kootaan ja varataan 4-8 hengen seurueelle asiakkaan tilauksesta. Matkan esimerkkihinta helmi-maaliskuulle 2015 on 17 900 € per henkilö (4 lähtijää). Jos haluat panostaa matkustusmukavuuteen, businessluokan lentojen lisämaksu on 5800 €.

Lisätietoja talven kaukomatkoista ja muusta Matka-Vekan matkatuotannosta löydät www.matkavekka.fi

Comments Off on Matkatoimisto Oy MatkaVekka: VALMISMATKA UUDISTUU