Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
27
Nov '13

Sukella piparkakkujen maailmaan jouluisessa Tallinnassa

on0ue3zfczkzjdmxh4anca

Joulun aikaan Tallinnan keskustassa Design- ja arkkitehtuurigallerian tiloissa lähellä Estonia-teatteria voi tutustua herkullisen leikilliseen kuvataide- ja muotoilutapahtumaan PiparkakkuManiaan (PiparkoogiMaania). Vuodesta 2006 järjestetyn näyttelyn teemana on tällä kertaa taidehistoria.

Näyttelyn kaikki fantasiahenkiset teokset on valmistettu yli 300 kilosta piparitaikinaa. Piparinäyttelyyn osallistuu yli sata virolaista luovien alojen edustajaa: muotoilijoita, arkkitehteja, vaate- ja tekstiilisuunnittelijoita sekä keramiikkataiteilijoita. He muuttavat Design-gallerian kolmen viikon ajaksi aikakoneeksi, johon astumalla voit löytää itsesi menneisyyttä, tätä hetkeä ja tulevaisuutta sekoittavan taikamaailman keskeltä. PiparkakkuManian kaltaista tapahtumaa ei tiettävästi järjestetä säännöllisesti missään muualla maailmassa.

Iloinen näyttely on avoinna 19.12.2013–8.1.2014.
Design-galleria sijaitsee osoitteessa Pärnu mnt 6, Tallinna.

Comments Off on Sukella piparkakkujen maailmaan jouluisessa Tallinnassa