Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
21
Nov '13

MatkaSeniorit / Kon-Tiki Tours: Yhteisöllistä elämyksellistä ryhmämatkustusta

hefg5n9yogt0ejpkzwof

Jaakko Selin

Yksityinen ja kotimainen matkatoimisto MatkaSeniorit tarjoaa seniorikohderyhmälle räätälöityjä ulkomaan ryhmämatkoja. Vuonna 1999 yhden naisen matkatoimistona perustettu MatkaSeniorit on kasvanut keskikokoiseksi matkanjärjestäjäksi. Kesän lopulla MatkaSeniorit osti Kon-Tiki Toursin. Yhdistymisen jälkeen MatkaSeniorit – Kon-Tiki Toursin liikevaihto on hieman yli 4 m € ja se nousee keskisuurten suomalaisten matkatoimistojen joukkoon. Kiristyvän kilpailun myötä matkailumarkkinoilla menestyvät vahvat ja erikoistuneet alan toimijat, jotka pystyvät tuottamaan, markkinoimaan ja välittämään palvelunsa tehokkaasti kuhunkin teemaan ja matkakohteeseen sopivan kokoisille ryhmille. Sekä MatkaSeniorit että Kon-Tiki säilyvät myös jatkossa markkinointiniminä. MatkaSeniorit keskittyy palvelemaan senioriyhdistyksiä ja Kon-Tiki tarjoaa palveluita laajemmalle asiakassegmentille.

RYHMÄNKERÄÄMISESTÄ HARRASTUS

MatkaSenioreiden toiminta perustuu aktiivisten ryhmänkerääjien kanssa tehtävään yhteistyöhön. Kansainväliset minimatkamessut torstaina 21.11. ovat yksi tapahtumista, joita järjestämme ryhmänkerääjille. Tilaisuuden juontaa vuoden 2013 matkailuhenkilöksi tammikuussa Matkamessuilla nimitetty ja Jaakon matkassa -kirjan vastikään julkaissut Jaakko Selin. Messujen päätteeksi Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo pitää tervehdyspuheen.

MatkaSenioreiden minimessuilla tavataan tuttuja, saadaan uusia matkakohdeideoita ja tietoa suoraan liikenneyhtiöiltä ja paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme.

Ryhmänkerääminen on hauska ja hyödyllinen harrastus vaikkapa juuri eläkkeelle siirtyvälle verkostoituneelle ja itsekin matkaseuraa kaipaavalle henkilölle. Ryhmänkerääjä-konseptissa porukan matkavastaava kokoaa matkustajaporukan, osallistuu matkan suunnitteluun, kertoo ryhmän erikoistoiveista ja toimii matkatoimiston yhteyshenkilönä ja tiedottajana.

Yrityskaupan myötä MatkaSenioreiden ryhmänkeräämiskonseptia laajennetaan myös nuorempiin ikäluokkiin Kon-Tikin brändin alla.

RYHMÄMATKA EI OLE SAMA KUIN SEURAMATKA

Usein ryhmämatkustus rinnastetaan aurinkorantojen seuramatkoihin ja muuhun massamatkailuun. Tutussa porukassa tai samanhenkisten (esim. saman ammatin tai harrastuksen parissa viihtyvien) ihmisten kesken matkustaminen on saamamme asiakaspalautteen mukaan lisäarvo matkakokemukselle ja -kohteelle.

Yhteiset kokemukset lujittavat yhteenkuuluvuutta ja synnyttävät jopa ystävyyssuhteita. Suomessa on paljon yhden henkilön talouksia ja moni kaipaa matkaseuraa. MatkaSenioreiden +55-vuotiaat asiakkaat ovat elämänsä kunnossa ja heillä on varaa käyttää rahaa matkustamiseen monta kertaa vuodessa, yksin, kaksin ja porukassa, lähelle ja kauas, tuttujen luo ja uusiin kohteisiin.

Vapaa-ajan matkustuksen tulevaisuus on yhteisöllisessä elämyksellisessä ryhmämatkustuksessa. Kon-Tiki tarjoaa ryhmille räätälöityjä matkoja unelmien matkakohteisiin, omantyyppisessä porukassa sopivaan aikaan ja sopivalla palvelutarjonnalla. Helppous on usein ryhmämatkan valinnan peruste. Verkkokaupasta on vaikeaa valita satojen eri vaihtoehtojen väliltä, me teemme työn asiakkaan puolesta huomioiden kohderyhmän toiveet ja vaatimukset.

Yrityksen nimi Kon-Tiki kuvaa yrityksen luonnetta ja periaatteita. Ihmiset ovat liikkuneet aina, olleet ikuisia löytöretkeilijöitä lähellä tai kaukana. Matkailussa ei ole kysymys koulukunnista vaan ihmisistä, jotka mielellään matkustavat, kokevat uutta ja muuttavat sen perusteella käsitystään maailmasta. Tällä nimellä kunnioitetaan samalla suurta ja ennakkoluulotonta löytöretkeilijää Thor Heyerdahlia.

MatkaSenioreilla ja Kon-Tikilla on henkilökuntaa yhteensä 13 ja toimistot Espoossa, Turussa ja Sipoossa.

www.matkaseniorit.fi
www.facebook.com/MatkaSeniorit
www.twitter.com/MatkaSenioritwww.linkedin.com/company/blue-sky-travel-oy-matkaseniorit

www.ryhdyryhmänkerääjäksi.fi

www.kontiki.fi

Kotimainen ja yksityinen matkatoimisto MatkaSeniorit tarjoaa seniorikohderyhmälle räätälöityjä ulkomaan ryhmämatkoja.

Comments Off on MatkaSeniorit / Kon-Tiki Tours: Yhteisöllistä elämyksellistä ryhmämatkustusta