Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
18
Nov '13

SkiStar Åre: Valle-lumiukko mukaan lapsille suunnattuun toimintaan

a3b703ad9c71d972_800x800ar

Laadukkaita, ainutkertaisia ja taianomaisia elämyksiä, joista jää muistoja ja jotka nostavat lasten hiihtokokemukset aivan uudelle tasolle. Tätä taustaa vasten toimii Valle-lumiukko, joka saapuu tuntureille ja muuttaa SkiStarsin matkakohteisiin Åreen, Vemdaleniin, Säleniin, Hemsedaliin ja Trysiliin. – Lapsia koskeva toimintamallimme perustuu ainutkertaiseen sisältöön ja arvopohjaan, jonka perusteella luodaan viestinnän punainen lanka, kertoo SkiStarin markkinointi- ja myyntijohtaja Mathias Lindström.

Valle-lumiukko saapuu Åreen sekä Ruotsin ja Norjan muihin SkiStar-hiihtokeskuksiin sopivasti jouluksi. Vallen myötä otetaan käyttöön aivan uudenlainen lapsia koskeva toimintamalli, jonka ytimessä ovat lasten kokemukset, lumen aikaansaama riemu ja kaveruus.

Tavoitteena on saada koko lapsiperhe innostumaan asiasta, myös vanhemmat. 
” Vallen saapumisen ja kehittämisen myötä vastaamme nuorimpien kävijöiden suuriin vaatimuksiin .”   Lapsilla on oikeus nauttia mahdollisimman hyvästä hiihtolomasta, ja tästä syystä lapset luonnollisesti muodostavat toimintamme keskipisteen, mutta kaikkea on mukautettava siten, että oleskelu hiihtokeskuksessa on helppoa, mukavaa ja hauskaa koko perheelle. Kaikkihan tietävät, että kun lapsilla on hauskaa, myös aikuiset viihtyvät ,” toteaa Mathias Lindström.

Åressa Valle tulee näkymään kaikilla lapsille suunnatuilla alueilla ja laskettelukoulussa. Lapsia varten on perustettu muun muassa Vallen maailma (Valles Värld). Siellä on pujotteluun tarkoitettuja välineitä ja Vallen kuvilla varustettu lumipalloseinä, skicross-rata, Vallen nopeuslasku ja pieni näyttämö (Rödkullenissa ja Björnenissä).

Viikoilla 12 ja 13 vietetään Vallen talviviikkoja. Vallen voi tavata maanantaista lauantaihin ja kuunnella jännittävää kertomusta siitä, mitä tapahtui sinä taikayönä, jolloin Valle syntyi, missä hän asuu ja mikä hänen mielestään on talvessa parasta. Valle järjestää myös monenlaista huippuhauskaa toimintaa talvikisojen aikana. Talvikisoihin ovat kaikki lapset tervetulleita. Lopuksi kaikki viikon aikana mukana olleet saavat muistoksi todistuksen ja mitalin.

Vallen talviviikkojen aikana voi myös varata Vallen suksipaketin ja saada mukaansa erityiset Valle-sukset.

Comments Off on SkiStar Åre: Valle-lumiukko mukaan lapsille suunnattuun toimintaan