Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
30
Oct '13

Travellink Liikematkat mobiilikehityksen kärjessä

xdolyivz5d3opbwcxvzs

Travellink on tuonut ensimmäisenä liikematkatoimistona markkinoille uudenlaisen mobiiliratkaisun, joka mahdollistaa Travellink Corporate Online –työkalun käytön kaikkine toiminnallisuuksineen myös älypuhelimilla ja tableteilla.

Travellink on teknisenä edelläkävijänä tunnettu ratkaisuistaan, jotka helpottavat ja yksinkertaistavat matkanvaraajan ja matkustajan arkea. ”Meille on tärkeää, että asiakkaidemme käytössä on myös mobiilisti 24/7 kaikki Travellink Corporate Online -työkalun toiminnallisuudet sisältäen matkustuspolitiikan mukaiset lento-, hotelli- ja autovaraukset sekä varausten ja matkustajatietojen hallinnoinnin”, sanoo maajohtaja Anne-Marjut Väänänen. ”Matkustajien paikannus poikkeustilanteissa onnistuu myös helposti matkapuhelimen kautta ja kaikki matkustaja- ja varaustiedot ovat automaattisesti synkronoituja Travellinkin tarjoamien varauskanavien välillä; Travellink Corporate online, mobiili ja henkilökohtainen asiakaspalvelu”, jatkaa Väänänen.

Travellink Corporate Online -työkalu on toteutettu kokonaisuudessaan responsiivisella web-designilla, jonka myötä sivusto tunnistaa käyttäjän päätelaitteen ja skaalaa sivuston päätelaitteelle sopivaksi tarjoten samalla kaikki Travellink Corporate online-sivuston toiminnallisuudet. ”Asiakkaamme voivat käyttää palvelua mobiilisti ilman erillisiä sovelluksia kaikilla käyttöliittymillä”, tähdentää Väänänen.

Koska sisältö on räätälöity kuhunkin mobiilipäätelaitteeseen sopivaksi, palvelun käyttö on loogista ja selkeää millä tahansa päätelaitteella. Travellink tarjoaa asiakkailleen huomisen trendit jo tänään; nyt liikematkatoimisto on taskussasi missä ja milloin tahansa.

Travellink on Pohjoismaiden johtava nettimatkatoimisto Suomessa, Ruotsissa,Tanskassa ja Norjassa. Travellink tarjoaa palveluita kolmella eri liiketoimintaa-alueella: vapaa-ajan matkoissaliikematkoissa sekäkokous- ja ryhmämatkoissa. Valikoimaan kuuluu 560 lentoyhtiötä, 165.000 hotellia sekä 5.000 autonvuokraustoimipistettä 80 maassa. Travellink kuuluu Odigeo-ryhmään. Vuonna 2011 Travellinkilla oli 830.000 matkustajaa ja liikevaihto oli 300 MEUR. Travellink harjoittaa myös vapaa-ajan matkojen myyntiä Opodo tuotemerkin alla Pohjoismaissa sekä Puolassa. 

Comments Off on Travellink Liikematkat mobiilikehityksen kärjessä