Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
25
Oct '13

Finnairin tytäryhtiöt Suomen Matkatoimisto ja Area suunnittelevat yhdistyvänsä suurimmaksi suomalaiseksi liikematkatoimistoksi

249709_10150214578474555_668587_n

Finnairin tytäryhtiöt Suomen Matkatoimisto ja Matkatoimisto Area ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka toteutuessa yhtiöistä syntyisi suurin suomalainen liikematkatoimisto.  Suunnitelman tavoitteena on luoda entistä paremmat mahdollisuudet tarjota innovatiivisia liikematkustajan tarpeisiin räätälöityjä palveluita suomalaisille yrityksille ja yhteisöille lähialueilla ja kansainvälisesti.

Suunnitelman toteutuessa Suomen Matkatoimiston toimitusjohtaja Kirsi Paakkari nousisi uuden yhtiön toimitusjohtajaksi.

− Yhdistämme lähes 200 vuotta kokemusta suomalaisesta liikematkustuksesta. Tuomme asiakkaille parhaan yhdistelmän molempien toimistojen palveluista, palveluosaamisesta ja modernista teknologiasta, sanoo Kirsi Paakkari. − Kansainvälisen kumppaniverkostomme ansiosta olemme vahva kumppani palvelemaan isoja kansainvälisiä yrityksiä ja samalla ketterä ja paikallinen kotimaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Yhdistymisen suunnitellaan tapahtuvan joulukuussa 2013. Suunnitteluvaiheen aikana asiakaspalvelu sekä asiakassuhteiden hoito säilyvät ennallaan.

Yhdistymisellä pyritään saavuttamaan volyymietuja sekä merkittäviä kustannussäästöjä purkamalla yhtiöiden päällekkäisiä toimintoja. Tämän johdosta suunnitelmista käynnistetään yhteistoimintamenettelyt Suomen Matkatoimistossa ja Areassa.

Arean ja Suomen Matkatoimiston palveluksessa on nykyisin yhteensä noin 230 henkeä. Myynti vuonna 2012 oli n. 260 M€. Suomen Matkatoimiston kansainvälinen kumppani on maailman johtava liikematkaketju American Express Business Travel ja Arean moderni liikematkatoimistojen verkosto GlobalStar.

Comments Off on Finnairin tytäryhtiöt Suomen Matkatoimisto ja Area suunnittelevat yhdistyvänsä suurimmaksi suomalaiseksi liikematkatoimistoksi