Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
18
Oct '13

Tjäreborgin yhdistelmämatkat vahvassa kasvussa – jopa 70 % Kuubaan matkustavista varaa yhdistelmämatkan

pwlrvpu3greyimm1qycf

Kiinnostus yhdistelmämatkoja kohtaan lisääntyy kaiken aikaa. Tjäreborgilta on varattu tulevalle talvelle kaksi kertaa enemmän yhdistelmämatkoja kuin vastaavana aikana viime vuonna. Kuuba on tilauslennoilla tehtävistä lomakohteista se, jonne varataan eniten yhdistelmämatkoja. Peräti 70 % kaikista Kuuban matkan varanneista on valinnut yhdistelmämatkan. Muita suosittuja lomakohteita, joihin varataan paljon yhdistelmämatkoja, ovat Vietnam, Thaimaa, Meksiko, Gran Canaria ja Teneriffa.

Yhdistelmämatkojen suosio on voimakkaassa kasvussa ja tulevalle talvikaudelle niitä on varattu 110 prosenttia enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna.

– Yhdistelmämatkoja varataan nykyään paljon suoraan kotisivuiltamme. Moni haluaa nähdä ja kokea lomallaan mahdollisimman paljon ja tällöin yhdistelmämatka on paras matkustusmuoto. Lomaan voi helposti yhdistää suurkaupungin sykkeen mielenkiintoisine nähtävyyksineen sekä upeat hiekkarannat hemmotteluhotelleineen, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Tjäreborgin tarjonnassa on hyvä valikoima erilaisia yhdistelmämatkoja. Niitä varataan paljon Thaimaahan, Vietnamiin ja Kanariansaarille, mutta eniten niitä varataan Kuubaan. Kuubassa suomalaisia kiehtoo saaren pääkaupunki Havanna sekä kauniit paratiisirannat Varaderossa ja pienellä Cayo Largon saarella. Suosituin yhdistelmä Kuubassa on viettää ensin neljän päivän loma Havannassa ja sen päälle 10 päivän rantaloma Varaderossa.

Vietnamin yhdistelmämatkoista suosituin on kolmen päivän oleskelu Ho Chi Minh Cityssä ja 11 päivän oleskelu maan itärannikolla rantalomakohteessa Phan Thietissä. Thaimaahan matkaavat yhdistävät mielellään Khao Lakin johonkin Phuketin rantalomakohteeseen. Myös Bangkok yhdistettynä Hua Hiniin tai Cha-Amiin on suosittu yhdistelmä. Gran Canarialla yhdistelmämatkaan kuuluu useimmiten viikon lomailu saaren pääkaupungissa Las Palmasissa ja sen jatkona viikon loma jossakin saaren eteläosan rantalomakohteista. Teneriffalla vietetään mielellään viikko Puerto de la Cruzissa tai saaren pääkaupungissa Santa Cruzissa ja toinen viikko saaren eteläosassa Playa de las Americasissa.

Suosituin yhdistelmälomakohde USA:ssa on Florida, missä lomaan yhdistetään viikon oleskelu Orlandossa ja viikon oleskelu Fort Lauderdalessa. Floridan matkaan kuuluu usein myös auton vuokraaminen.

Top-5 lista: Tjäreborgin suosituimmat yhdistelmämatkat

Kuuba: Havanna + Varadero

Vietnam: Ho Chi Minh City + Phan Thiet

Thaimaa: Khao Lak + Kamala Beach

Gran Canaria: Las Palmas + Playa del Ingles

Florida: Orlando + Fort Lauderdale

Comments Off on Tjäreborgin yhdistelmämatkat vahvassa kasvussa – jopa 70 % Kuubaan matkustavista varaa yhdistelmämatkan