Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
15
Oct '13

Frank Fiskers palaa Scandicin konsernijohtajaksi

okjbzvkosdyjy9qjkixz

Scandic Hotelsin hallitus – omistajana EQT ja Accent – on nimittänyt Frank Fiskersin Scandic Hotelsin uudeksi konsernijohtajaksi. Hän palaa samaan rooliin, jossa hän työskenteli vuosina 2007-2010. Scandicin nykyinen konsernijohtaja Anders Ehrling siirtyy Braathens Aviationin uudeksi konsernijohtajaksi.

Viime vuosien aikana Scandic, Pohjoismaiden johtava hotelliketju, on investoinut suuria summia hotellitarjontaansa rakentamalla uusia hotelleja sekä kehittämällä ja parantamalla jo olemassa olevia yksiköitä. Uutena konsernijohtajana Frank Fiskersin fokusalueena tulee olemaan Scandicin markkina-aseman vahvistaminen sekä investointien taloudellinen turvaaminen.

”Scandic on innovatiivinen yritys, jossa on mahtava potentiaali. Toivon, että konsernijohtajan vaihto johtaa meidät asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Ander Ehrling on tehnyt hienoa työtä viime vuosien aikana ja nyt Frank Fiskers ohjaa yritystä eteenpäin,” sanoo Vagn Sörensen, Scandicin hallituksen puheenjohtaja.

Viimeksi Frank Fiskers työskenteli konsernijohtajana Swedish Cooperative Unionissa (KF) ja sitä ennen hänelle on kertynyt laaja, kansainvälinen hotellialan kokemus.

”On hienoa olla takasin Scandicissa, joka on vahva ja mielenkiintoinen yritys. Viime vuosien aikana on tapahtunut paljon positiivisia muutoksia ja odotan mielenkiinnolla kehitystyön jatkamista ja sen vauhdittamista,” toteaa Frank Fiskers.

Comments Off on Frank Fiskers palaa Scandicin konsernijohtajaksi