Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
14
Oct '13

SUOMALAISET MIELIVÄT SYYSLOMALLA ETELÄN LÄMPÖÖN JA SUURKAUPUNKEIHIN

london_2423609b

Eteläisen Suomen syyslomakausi on parhaillaan käynnissä, ja monet pakenevatkin arkea ulkomaille. Tämä näkyy lentoasemilla ruuhkina ja piikkinä internetin matkahauissa. Matkahakukone momondo.fi listasi suomalaisten suosituimmat lentohaut syyslomamatkoille.

ESPANJA ON SUOMALAISTEN KESTOSUOSIKKI

Suomalaiset hakivat syyslomalentoja eniten Euroopan etelärannikolle ja suuriin kaupunkeihin. Kolme suosituinta matkakohdetta olivat Lontoo, Tukholma ja Berliini. Suosituimmaksi lomailumaaksi nousi Espanja, ja kymmenen suosituimman kohteen joukossa olikin kaksi espanjalaiskohdetta, Barcelona ja aurinkorannikon Malaga.

Kymmenen haetuinta syyslomakohdetta:

1. Lontoo

2. Tukholma

3. Berliini

4. Barcelona

5. Kööpenhamina

6. Pariisi

7. Malaga

8. Amsterdam

9. Rooma

10. Budapest

Viime vuosina huippusuosittu Thaimaa jää niukasti kärjen ulkopuolelle – Bangkok sijoittui haetuimpien listalla yhdenneksitoista.

HELSINGISTÄ ESPANJAAN, TURUSTA NAAPURIMAIHIN

Suomalaisten syyslomahauissa on huomattavissa myös alueellisia eroja. Pääkaupunkiseudun asukkaat suunnittelivat innokkaasti reissuja Espanjaan: suosituimmat kohteet olivat Malaga ja Barcelona. Tampereen seudulla suosituimmaksi matkahauksi nousi Budapest, mutta myös Espanjan aurinkorannikon Malaga ja Alicante kiinnostivat. Lappeenrannan suunnalla suosituimpia olivat eteläisen Euroopan kohteet Milano ja Barcelona. Varsinaissuomalaisia viehättivät pohjoismaiset naapurimme, sillä suosituimmiksi hauksi Turun lentokentältä nousivat Tukholma ja Kööpenhamina.

Helsinki-Vantaa: 1. Malaga, 2. Barcelona, 3. Lontoo, 4. Rooma, 5. Berliini

Lappeenranta: 1. Milano, 2. Barcelona, 3. Pariisi, 4. Düsseldorf, 5. Rooma

Tampere: 1. Budapest, 2. Malaga, 3. Alicante, 4. Tukholma, 5. Lontoo

Turku: 1. Tukholma, 2. Kööpenhamina, 3. Gdansk, 4. Lontoo, 5. Barcelona

Tiedot perustuvat momondo.fin kautta haettuihin lentoihin, joiden lähtöajankohta on lokakuun 11. ja 17. päivän välillä.

momondo
Matkahakukone www.momondo.fi etsii ja vertailee lentojen, hotellien ja matkatarjousten hintoja miljardeista hakutuloksista. Vuonna 2006 perustettu momondo on voittanut lukuisia lentovertailutestejä, ja yritystä ovat suositelleet lukuisat arvostetut kansainväliset mediat, kuten New York Times, CNN, NBC, CBS, Frommer’s ja The Daily Telegraph. momondon ilmainen mobiilisovellus on saatavilla iPhone ,

Comments Off on SUOMALAISET MIELIVÄT SYYSLOMALLA ETELÄN LÄMPÖÖN JA SUURKAUPUNKEIHIN