Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
4
Oct '13

”Maailman paras hotelli” löytyi Suomesta – Small Luxury Hotel of the Worldin (SLH) maineikkaan Hotel of the Year -tunnustuksen sai Hotel Haven

236782163871283

SLH on valinnut Hotel Havenin vuoden hotelliksi yli 520 hotellinsa joukosta, jotka sijaitsevat yli 70 maassa. Palkinto konkretisoi sen, mistä SLH:n koko toiminnassa on kyse: poikkeuksellisen tasokkaasta henkilökohtaisesta palvelusta, vertaansa vailla olevista laatustandardeista ja kyvystä tuottaa ainutlaatuisia kokemuksia asiakkailleen.

Valinnan perusteina käytettiin varausjärjestelmän toimivuutta, mainonnassa käytettyjä valokuvia, Club Member – toimintaa ja aktiivisuutta markkinoinnissa ja myynnissä.

”Valinnan teki kaikkien SLH:n hotellien nimeämä toimikunta. Erityisen koskettavan ja tärkeän meidän koko henkilökunnallemme nimeämisestä tekee se, että valinnan ovat tehneet muut jäsenhotellit ja kollegat”, pohtii voitosta ylpeä Hotel Havenin hotellinjohtaja Roni Saari. Olemme tehneet hartiavoimin töitä palvelutasomme hiomisesta huippuunsa ja nyt työmme tuloksena saimme siitä parhaan mahdollisen kansainvälisen tunnustuksen, hän jatkaa.

”SLH:n menestyksen salaisuus perustuu hotellien ainutlaatuisuuteen, yksikään hotelli ei ole samanlainen kuin muut. Hotel Haven on todella erottunut edukseen muiden hotellien joukossa”, kertoo SLH:n toimitusjohtaja Paul Kerr. ”Ilman upeaa ja sitoutunutta henkilökuntaamme emme olisi tähän pystyneet, heille kuuluu suurin kiitos tunnustuksesta”, hehkuttaa Roni Saari.

Small Luxury Hotels of the World: Small Luxury Hotels of the World™ (SLH) on eräiden maailman hienoimpiin kuuluvien riippumattomien pienten hotellien yhteinen brändi. Ketjuun kuuluu yli 520 erilaista, hotellia yli 70 maassa. Small Luxury Hotels of the World tarjoaa ainoastaan kaikkein parasta – poikkeuksellisia kokemuksia uusimmista design-hotelleista 1600-luvun kartanoihin, rauhaisista keskustahotelleista kaukaisiin yksityisiin saariin ja historiallisista maalaistaloista idyllisiin lomanviettopaikkoihin. Varauksia kaikkiin Small Luxury Hotels of the World -ketjun hotelleihin voi tehdä nettisivuillawww.slh.com, ilmaisella SLH iPhone app-sovelluksella tai ottamalla yhteyttä matkatoimistoon. Voit myös soittaa Small Luxury Hotels of the World -ketjun varaustoimistoon.

Royal Ravintolat on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluvat emoyhtiö Royal Ravintolat Oy sekä sen kokonaan omistama tytäryhtiö Oy Union Hotels Ab. Toimipisteitä ovat mm. Hotel Haven, Hotel Fabian sekä yhteensä 29 ravintolaa 22 eri toimipisteessä.  Nämä yhdessä työllistävät Helsingissä yli 500 henkilöä.  Liikevaihtotavoite vuodelle 2013 on noin 76,3 miljoonaa euroa. www.royalravintolat.com

Comments Off on ”Maailman paras hotelli” löytyi Suomesta – Small Luxury Hotel of the Worldin (SLH) maineikkaan Hotel of the Year -tunnustuksen sai Hotel Haven