Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
1
Oct '13

Strömma Finland saa uuden toimitusjohtajan

doqoti2u1oqr1ke2px8u

Peter Kåla, 43, on nimitetty Strömma Finlandin uudeksi johtajaksi 1. marraskuuta 2013 alkaen. Peterillä on monipuolinen kokemus matkailualan työtehtävistä ja hän siirtyy Strömmalle Tjäreborgilta (Thomas Cook), jossa hän on toiminut myynti- ja markkinointijohtajana.

Suomen liiketoiminnan toimitusjohtajana Peter kuuluu myös Strömma-konsernin johtoryhmään.

– On mielenkiintoinen haaste päästä mukaan Strömman Suomen toimintoihin, jotka ovat juuri nyt jännittävässä kehitysvaiheessa. Monet vahvat tuotemerkit ja laaja asiakaslähtöisyys antavat meille hyvän lähtökohdan tulla entistä tehokkaammiksi ja samalla vastata asiakkaidemme yhä kasvaviin vaatimuksiin, sanoo Peter Kåla.
Strömma Finland
Strömma Finland Oy Ab on osa Strömma-konsernia ja sen liiketoiminnan kulmakiviä ovat sightseeing-kierrokset maalla ja merellä sekä tilauskuljetuspalvelut busseilla ja laivoilla Helsingissä. Strömma Finlandin tunnettuja tuotemerkkejä ovat Helsinki Sightseeing, Open Top Tours Helsinki, Helsinki Panorama Sightseeing, Helsinki Expert, Helsinki Card sekä Helsinki This Week. Strömmalla on Helsingissä kaksi ympärivuotista myynti- ja asiakaspalvelupistettä.

Comments Off on Strömma Finland saa uuden toimitusjohtajan