Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
1
Oct '13

Elokuvailta lastenkodin lapsille, kahvihetkiä senioreille, shampoita ja pesuaineita kodittomille…

radisson-blu-marina-palace-hotel-palvelutalo-esikossa

Suomen Radisson Blu Hotellien vastuullinen toiminta huipentui syyskuussa erityiseen vastuullisuuskuukauteen, jonka aikana hotellit toteuttivat lukuisia erilaisia toimenpiteitä lähimmäisten hyväksi. Syyskuuta vietetään vuosittain Radisson Blu Hoteleissa ja muissa Carlson Rezidor Hotel Groupin hotelleissa maailmanlaajuisena vastuullisuuskuukautena, jonka aikana erilaisin vastuullisuusteoin halutaan muistuttaa yritysten vastuullisen toiminnan merkityksestä koko yhteiskunnan hyvinvoinnille. Päättyvän syyskuun aikana kaikki Suomen seitsemän Radisson Blu Hotellia toteuttivat yhteensä noin 70 erilaista vastuullisuustekoa. Tänä vuonna vastuullisuuskuukautta vietettiin maailmanlaajuisesti kymmenettä kertaa.

Turussa Radisson Blu Marina Palace Hotellin henkilökunta vieraili 26.9. Palvelutalo Esikossa ja järjesti vanhuksille kahvihetken Turku-visan merkeissä. Tuliaisina iltapäivän visailuun tuotiin hotellilta Brain Food -herkkuja, jotka hotelliketju on kehittänyt yhteistyössä ravintoasiantuntijoiden kanssa vireän olotilan ylläpitämiseksi. Eniten oikeita vastauksia saanut pöytäseurue sai kutsun Grill it! Marinaan lounaalle.

”Lisäksi olimme yhteistyökumppanina Aurajoen Nuorkauppakamarin järjestämässä Ankkarallissa Turun Päivänä 15.9., jossa kerättiin kaikkiaan 10 000 euroa Itämeren suojeluun. Ankat tulivat maaliin Marina Palacen kohdalla, missä meillä oli paljon erilaista tapahtumaa kyseisenä päivänä”, kertaa kuukauden tapahtumia Radisson Blu Marina Palace Hotellin johtaja Sanna Byskata.

”Olemme myös lahjoittaneet hotellin shampoita ja pesuaineita kodittomien asuntolaan, ja Turun kaupungin eläinhoitolaan on myös menossa lahjoitus”, jatkaa Sanna Byskata.

Radisson Blu Royal Hotel Helsingistä vei Kotivuoren Lastenkodin lapset elokuviin Finnkino Tennispalatsiin.

”Elokuvan jälkeen kutsuimme Kotivuoren väen kylään meille Royaliin, ja nautimme yhdessä iltapalaa Grill it! Ravintolassa. Ilta oli kaikin puolin ihana”, iloitsee Royalista mukana ollut ravintolapäällikkö Kristin Aidla.

Radisson Blu Royal ja Grill it! Ravintola osallistuivat lauantaina 28.9. myös kansainväliseen Tyhjä kulho -tempaukseen Unisef:in hyväksi. Tempauksella kerätään varoja ruoka-apua tarvitseville lapsille Syyriassa. Tempaukseen osallistuneet hotellit saivat koottua yhteensä yli 9 000 euroa Syyrian lapsille.

Espoon Radisson Blu Hotellin henkilökunta muun muassa siivosi ympäristöä Otaniemessä ja luovutti verta SPR:n luovutuspisteessä.  Lisäksi hotelli lahjoitti noin 250 seniorille leivokset Helsinki Mission järjestämiin senioreiden lauluiltoihin, mikä oli tuonut iltoihin juhlan tunnun.

Vastuullisuus on keskeinen osa Radisson Blu Hotellien liiketoimintaa. Radisson Blu Hotellit kuuluvat kansainväliseen Carlson Rezidor -hotelliketjuun, jonka amerikkalainen Ethisphere™ Institute on tänä vuonna valinnut neljättä kertaa peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon. Vastuullisuus ympäristöä, ihmisiä ja yhteiskuntaa kohtaan näkyy päivittäisessä toiminnassa, ja henkilöstöä ohjeistetaan ja kannustetaan toimimaan vastuullisuusperiaatteiden mukaisesti. Myös Radisson Blu Hotellien asiakkaat ovat mukana kestävää kehitystä tukevassa toiminnassa. Esimerkiksi kaikki hotellissa järjestettävät kokoukset ovat hiilidioksidikompensoituja. Kokousten hiilidioksidikuormaa vastaavalla summalla tuetaan ympäristöhankkeita eri puolilla maailmaa, esimerkiksi puiden istutusta Keniassa ja uusiutuvan energian investointeja Intiassa.

Comments Off on Elokuvailta lastenkodin lapsille, kahvihetkiä senioreille, shampoita ja pesuaineita kodittomille…