Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
26
Sep '13

Tampereen tornihotellin nimestä nimikilpailu

Tampereelle vuoden 2014 loppupuolella avattavan tornihotellin nimestä järjestetään nimikilpailu.

”Haluamme kilpailun avulla antaa kaikille tamperelaisille mahdollisuuden osallistua nimen ideointiin”, sanoo hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Hotellin juuret ovat vahvasti tamperelaisuudessa, joten nimen tulisi kuvastaa tamperelaisuutta ja Tampereen imagotekijöitä.

”Tampereella on maineikas historia teollisuus- ja kulttuurikaupunkina, ja se on myös kyennyt uudistumaan ajan hengen mukaisesti. Tampereen tarina elää ja saa uusia muotoja, ja haluamme tarinan elävän mukana myös hotellin toiminnassa. Nimikilpailun avulla haluamme saada tamperelaisten näkemykset mukaan kuvastamaan hotellin persoonallisuutta. Hotellille ominaisia piirteitä tulevat olemaan sen rento ja yksilöllinen palvelu, bisneksen ja vapaa-ajan luonteva yhdistäminen sekä hotellin toimiminen monimuotoisena kohtaamispaikkana”, jatkaa Mikko Kankaanpää.

Ehdotuksia nimikilpailuun voi jättää 26.9.2013 alkaen aina 10.10.2013 asti. Kilpailuun voi osallistua hotellin verkkosivuillaosoitteessa www.tampereentornihotelli.fi tai lähettämällä ehdotuksensa osoitteella: Nimikilpailu, Mikko Kankaanpää, Sokotel Oy, Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki. Nimiehdotusten tulee olla perillä viimeistään 10.10.2013. Nimikilpailun voittajalle tiedotetaan voitosta henkilökohtaisesti. Nimikilpailun tulos julkistetaan hotellin nimen julkistuksen yhteydessä.

Kaikkien kilpailuun nimiehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan 2 hengen yöpyminen ja ravintolaillallinen Tampereen tornihotellissa. Voittaneen nimiehdotuksen tekijä palkitaan kilpailun pääpalkinnolla: 2 hengen yöpymisellä hotellin sviitissä sekä ravintolaillallisella Tampereen tornihotellissa. Nimikilpailun säännöt ovat kokonaisuudessaan nähtävissä hotellin verkkosivuilla osoitteessa www.tampereentornihotelli.fi.

Vuonna 2014 valmistuva Tampereen tornihotelli on ainutlaatuinen yhdistelmä edelläkävijäarkkitehtuuria ja historiallista miljöötä. Suomen korkeimman hotellin juuret ovat vahvasti tamperelaisuudessa. Hotelli muodostuu tornimaisesta uudisosasta sekä noin sata vuotta vanhasta veturitallista ja siihen liittyvästä vesitornista. Monipuoliset tilat, eurooppalainen huonekonsepti, keskeinen sijainti sekä upeat näköalat tekevät hotellista vetovoimaisen vierailukohteen, merkittävän tapahtumakeskuksen sekä uudentyyppisen kohtaamispaikan. Lisätietoja ja kuvia: www.tampereentornihotelli.fi

Comments Off on Tampereen tornihotellin nimestä nimikilpailu