Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
12
Sep '13

Ebookers: Budapest kirii viikonloppukohteiden top-listalle, Berliini yhä syksyn suosituin

6koozj4a2q9sxeypq87wg

Verkkomatkatoimisto Ebookersin tilastot osoittava, että suuri osa syksyn viikonloppulomista tehdään klassisiin kohteisiin, kuten Berliiniin, Lontooseen ja Roomaan. Tämän syksyn suurin nousija listalla on Budapest, joka on noussut jopa ikisuosikki Barcelonan ohi.

Syksyisin viikonloppulomien kohteina ovat olleet lähinnä klassikot, kuten Berliini, Lontoo ja Rooma. Ebookersin tilastojen mukaan nämä kohteet säilyttävät tänäkin syksynä paikkansa top-3:ssa. Budapest on suurin nousija verrattuna vuoden 2012 tilastoihin, ja onkin neljännellä sijallaan tiputtanut mm. ikisuosikki Barcelonan kuudenneksi.

– Budapest on herättänyt paljon kiinnostusta ja syksyn varaukset ovatkin kasvaneet yli 60% viime vuoteen verrattuna. Sekä hyvät lentoyhteydet Helsingistä että entistä laajempi hotellivalikoima auttavat meitä tarjoamaan monipuolisia matkapaketteja Budapestiin. Tämä näkyy myös varaustilastoissa, kertoo Ebookersin Pohjoismaiden markkinointijohtaja Björn Alvarsson.

Riika on väistynyt kymmenen suosituimman kohteen listalta ja sen tilalle on noussut tänä syksynä Nizza.

Viikonloppukohteiden kymmenen kärki (vuoden 2012 sijoitus näkyy sulkeissa)

1) Berliini (1)
2) Lontoo (2)
3) Rooma (3)
4) Budapest (8)
5) Praha (5)
6) Barcelona (4)
7) Pariisi (6)
8) New York (9)
9) Nizza (-)
10) Kööpenhamina (7)

Suosikkilista perustuu ebookers.fi-sivustolla tammi-elokuussa tehtyihin matkapakettivarauksiin, joiden lähtöpäivä on syys-marraskussa 2013.

Oy Ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava nettimatkatoimisto. Ebookersin suomalainen henkilökunta palvelee asiakkaitaan internet-sivuston lisäksi puhelinpalvelussa. Ebookersin Suomen toimistossa on 30 työntekijää.

Ebookers kuuluu maailman johtavaan matkailukonserniin nimeltä Orbitz Worldwide, joka on listattu New Yorkin pörssissä (NYSE: OWW).

Comments Off on Ebookers: Budapest kirii viikonloppukohteiden top-listalle, Berliini yhä syksyn suosituin