Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
6
Sep '13

APOLLOMATKOILTA USEITA UUTUUKSIA ensi kesälle: Turkin Side ja Alanya, Kroatian Dubrovnik ja Tucepi, Montenegro, Obzor ja Sozopol Mustallamerellä

Apollologo_fyrkant

Apollomatkat jatkaa kasvua Suomessa ja tuplaa kesämatkojensa tuotannon. Tuttujen, jo valikoimissa olevien kohteiden, kuten Kroatian, Kreetan, Rhodoksen, Santorinin ja Kosin lisäksi Apollomatkat avaa yleisön pyynnöstä Turkin Siden ja Alanyan. Kaupunkilomailijoille avautuvat myyntiin Dubrovnik ja Montenegron Budva lokakuun loppupuolella. Apollomatkat on tällä hetkellä ainoa matkanjärjestäjä, joka järjestää valmismatkoja Montenegroon.

Kreetan lomasaaren uutena kohteena avataan hienorantainen Georgiopolis sekä täyden palvelun kohde Agios NikolaosMallorcalla uusi kohde on Palma Nova/Magaluf, joka sopii loistavasti rantalomailuun ja se sijaitsee aivan Palman kaupungin vieressä.

Bulgariassa Mustanmeren rannikolla avataan ruuhkaton upearantainen pieni Obzorin rantakohde All Inclusive -hotelleineen. Lisäksi myös Sozopolin viehättävä pikkukaupunki avautuu lomailijoille. Sozopol on yksi Mustanmeren charmanteimmista rantakohteista ja lisämaustetta kohteeseen tuo alueen rikas historia.

Apollomatkat tuplaa kesätuotannon ja keskittää Finnairille

Apollomatkoista tulee Suomen neljänneksi suurin matkanjärjestäjä n. 90 000 henkilön matkustajamäärällä. Kesän 2014 lomalennot keskitetään Finnairille, joka tällä hetkellä uusii lentokalustoaan.

Apollomatkojen Turkki – All Inclusive -lomailua perheille ja laatutietoisille aikuisille

Alanya on Turkin etelärannikon suurin lomakohde, jossa on pitkät rannat, vauhdikas iltaelämä sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Siellä voi myös hemmotella itseään edullisesti esimerkiksi hamamissa, kampaajalla ja kauneushoidoissa.

Tunnelmallinen Side on nautiskelijan nappivalinta. Leveät ja pitkät hiekkarannat, koko rannikon pituinen rantabulevardi, loistava ruoka, roomalaiset rauniot ja vanha kaupunki sekä hyvätasoiset hotellit kutsuvat rentoutumaan. Hotellit ovat uudehkoja 4- ja 5-tähden hotelleja, joissa on All Inclusive -palvelut. Valikoimissa on myös vain aikuisille suunnattuja hotelleja (yli 18-vuotiaille). Kohde sopii hienosti perheille ja kuntoilijoille.

Apollomatkojen Dubrovnik & Montenegro avataan myyntiin lokakuun lopussa

Dubrovnik on Kroatian upea kaupunkikohde, jonka vanha kaupunki keskiaikaisine kirkkoineen ja kujineen on maailmankuulu. Kaupunkilomailuun voi mainiosti yhdistää veneilyn, saaristoristeilyn, rantaloman tai esim. retken Sarajevoon. Lisäksi luonnonpuistot Kroatian rannikolla ovat upeita. Hotellit kohteessa ovat hyvätasoisia ja suurin osa sijaitsee pinjamäntyjen ympyröimällä Lapadin niemellä. Dubrovnik on Adrianmeren helmi.

Kroatian naapurimaan Montenegron vuoristoiset rannikkomaisemat ovat tunnettuja useista elokuvista ja Kotorin kaupunki onkin yksi Välimeren suosituista risteilysatamista. Montenegro on aktiivisen liikkujan ja retkeilijän ihannekohde. Maa on kaunis ja tutustumisen arvoisia luontokohteita on runsaasti; mm. luonnonpuistot, järvet ja vuoristo. Lonely Planet listaa Montenegron yhdeksi maailman kiinnostavimmista kohteista. Budvaksen rannikolla on viehättäviä rannikkokyliä ja rantoja vieri vieressä. Montenegrossa on vielä suhteellisen alhainen hintataso.

Comments Off on APOLLOMATKOILTA USEITA UUTUUKSIA ensi kesälle: Turkin Side ja Alanya, Kroatian Dubrovnik ja Tucepi, Montenegro, Obzor ja Sozopol Mustallamerellä