Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
5
Sep '13

Finnmatkat: Suosikkikohde Alanya entistäkin lähempänä

nuylr3v8fh7j9jop2dwy

Finnmatkat aloittaa ensi kesänä viikoittaiset lennot Turkin Gazipasan kentälle. Lentoratkaisu tuo suosikkikohde Alanyan entistä paremmin suomalaisten ulottuville. 

– Tämä on ilouutinen lukuisille Alanya-faneille. Kokonaismatkustusajasta lähtee ainakin tunti pois, kun matka lentokentältä lomakohteeseen lyhenee reippaasti, kertoo Finnmatkojen tuotteista vastaava johtaja Pekka Antila.

Gazipasan kentältä Alanyaan on noin 45 km, kun yleisimmin käytetyltä Antalyan kentältä Alanyaan on noin 130 km.

Lennot Helsingistä Gazipasaan operoi Jet Time lauantaisin 31.5.–25.10.2014.

Yhden viikoittaisen Gazipasan-lennon lisäksi Finnmatkat lentää Helsingistä 6 viikoittaista lentoa aikaisempaan tapaan Antalyan kentälle.

Kokonaismatkustusaikaa pystyy mukavasti lyhentämään myös valitsemalla lennon läheltä omaa kotipaikkakuntaa. Finnmatkoilla on Antalyaan suoria lentoja ensi kesän aikana Jyväskylästä, Kokkolasta, Kuopiosta, Oulusta, Rovaniemeltä, Turusta, Tampereelta ja Vaasasta.

Oy Finnmatkat Ab on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 277 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua, maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel Plc:tä, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Comments Off on Finnmatkat: Suosikkikohde Alanya entistäkin lähempänä