Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
4
Sep '13

Radisson Blu Plaza valittiin Suomen parhaaksi liikematkahotelliksi

8bad77d718d34272_800x800ar

Radisson Blu Plaza Hotel on valittu Suomen parhaaksi liikematkahotelliksi kansainvälisessä World Travel Awards -kilpailussa. Arvostettu World Travel Awards (WTA) on vuodesta 1993 alkaen palkinnut matkailualan huippuosaamista.

”Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme tämän tunnustuksen vaativilta liikematkailijoilta ja alan ammattilaisilta. Asiakaspalautteissa saamme kiitosta etenkin palvelukyvystämme. Uskonkin, että juuri loistava henkilökuntamme on uniikki vahvuus, joka erottaa meidät kilpailijoistamme”, Radisson Blu Plazan hotellinjohtajaInari Lehtinen sanoo.

WTA:n valinnat perustuvat matkailualan ammattilaisten ja kuluttajien antamiin ääniin. Ammattilaisten äänten painoarvo on kaksinkertainen kuluttajien ääniin verrattuna. Vuosittain WTA:n erilaisiin kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailukategorioihin annetaan yhteensä satojatuhansia ääniä.

Plazan lisäksi Suomen parhaan liikematkahotellin tittelistä kisasivat shortlistalla Crowne Plaza, Hilton Kalastajatorppa, Hilton Strand ja Hotel Kämp.

Radisson Blu Plaza Hotel Helsingin Rautatientorilla avautui uudistuneena loppuvuonna 2012. Uudistus tähtäsi modernin, yksilöllisen matkailijan odotusten ylittämiseen. Hotellin tilat ja palvelukonseptit uudistuivat täysin. Uudistuksen lähtökohtana olivat alan globaalit megatrendit kuten yksilöllisyys, nopeasti kehittyvä teknologia, kestävä kehitys ja hyvinvointiin panostaminen.

”Uudistumisen tila on meillä pysyvä – Plaza, ravintola Kitzens, aulabaari HUB sekä Bar 7 Blings kehittyvät jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden mukaisesti”, Inari Lehtinen kertoo.

Plaza on uudistuksensa myötä kerännyt tunnustusta matkailijoilta. Maailman suosituimman matkailusivuston Tripadvisorin rankingissa Plaza on noussut yli kymmenen sijaa ylöspäin ja on tällä hetkellä Helsingin viiden parhaan hotellin joukossa. Tänä vuonna Plaza palkittiin TripAdvisor Travellers´ Choice sekä 2013 Certificate of Excellence -titteleillä. Radisson Blu -ketjun oman asiakaspalautejärjestelmän arviot ovat pohjoismaiden hotellien parhaat. Pohjoismaissa on noin 50 muuta Radisson Blu -hotellia.

http://www.worldtravelawards.com/award-finlands-leading-business-hotel-2013

Radisson Blu Plaza Hotel

Vuonna 2012 täysin uudistunut Radisson Blu Plaza Hotel on Made by You, sellainen hotelli- ja ravintolaelämys kuin asiakkaamme haluaa. Tilat, ravintolat ja jatkuvasti uudistuvat palvelut on suunniteltu siten, että vastaavat aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Plazan 302 huoneessa moderni muotoilu ja viimeisin teknologia yhdistyvät rakennuksen historiallisiin puitteisiin. Plaza sijaitsee Helsingin Rautatientorilla, jossa kaikki kaupungin nähtävyydet, kulttuurielämykset ja ostosmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. http://www.radissonblu.fi/plazahotelli-helsinki

Radisson Blu Hotels & Resorts

Radisson Blu Hotels & Resorts -hotelliketju kuuluu The Carlson Rezidor Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliyrityksistä. Ryhmään kuuluvat Radisson Blu Hotellien lisäksi Park Inn  by Radisson-, Regent- ja Hotel Missoni -hotelliketjut. Rezidor Hotel Groupilla on yhteensä yli 400 hotellia ympäri maailman. Hotelliryhmän kanta-asiakasohjelma on Club Carlson. Suomessa Radisson Blu Hotels & Resorts -liiketoiminnasta vastaavat S-ryhmään kuuluvat Sokotel Oy ja Turussa TOK.Radisson Blu Hotelleja on Suomessa seitsemän: kolme Helsingissä sekä hotellit Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa. Suomen Radisson Blu Hotellit ovat laadukkaita, palvelustaan tunnettuja hotelleja, jotka sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla lähellä liike-elämän keskuksia. Kaikille Suomen Radisson Blu Hotelleille on myönnetty Joutsenmerkki.

Comments Off on Radisson Blu Plaza valittiin Suomen parhaaksi liikematkahotelliksi