Elokuussa Best Western -hotelliketjuun liittyneellä BEST WESTERN Hotel Seurahuoneella on tarjota matkailijoille 35 uudistettua huonetta. Näiden varusteluun kuuluu muun muassa flat-TV kansainvälisillä uutiskanavilla sekä maksuton, langaton Internet-yhteys. Huonehintaan sisältyy aamiainen sekä maanantaista torstaihin iltaisin lämpiävä asiakassauna. Sauna on myös mahdollista varata ryhmille saunamenun kera.

BEST WESTERN Hotel Seurahuoneella voi majoittumisen lisäksi kokoustaa. Valittavissa on kaksi kokoustilaa. Lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima ravintoloita. Ravintola Cantina Fiestan lisäksi samassa talossa palvelevat myös Pub Oliver, yökerho Club Fiesta sekä kotimaiseen viihteeseen panostava teatteriravintola Koomikko.

“Riihimäki on monen kansainvälisen yrityksen valinta sen logistisen sijainnin vuoksi. BEST WESTERN Hotel Seurahuoneen myötä voimme tarjota näiden yritysten henkilökunnalle ja asiakkaille majoitus- ja kokoussopimusvaihtoehdon läheltä toimipaikkoja. Laaja ravintolavalikoima tukee hotelliliiketoimintaa myös vapaa-ajanmatkustamisen näkökulmasta”, sanoo Best Western Hotels Finland, Baltic States and Polandin toimitusjohtaja Saija Kekkonen.

BEST WESTERN Hotel Seurahuoneella on pitkät 1920-luvulle ulottuvat majoitusperinteet Riihimäellä. Fiesta Hotellit Oy on omistanut hotellin sekä ravintolat joulukuusta 2012 lähtien. Yhtiö on satsannut kiinteistössä toimiviin ravintoloihin ja hotelliin kunnostamalla tiloja ja kehittämällä uusia konsepteja kaupunkilaisten ja matkailijoiden iloksi. Täysin uutta on yhteistyö dayspan Entraamon kanssa. He tarjoavat hotellin asiakkaalle mahdollisuuden kauneus- ja meikkauspalveluihin esimerkiksi hotellin yhteydessä toimivassa, alkusyksystä lanseerattavassa dayspa-huoneessa.

“Fiesta Hotellit Oy on ollut luomassa konsepteja, jotka yhdistävät rentoutumisen ja viihtymisen koko rahan edestä. Olemme käyneet koko rakennuksen läpi uudistaen tilat vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Best Western -ketjuun liittyminen on osoitus tasostamme. Katsomme että Best Westerniin kuuluminen piristää koko Riihimäen matkailutarjontaa”, sanoo hotellin johtaja Arto Kylmälä.

Best Western International on yksityisten hotellien vuonna 1946 perustama jäsenorganisaatio. Best Western Hotels Finland, Baltic States and Poland vastaa Best Westernin brändistä, myynnistä ja markkinoinnista sekä hotellien jäsenpalveluista Suomessa, Baltiassa ja Puolassa. Best Western-, Best Western Plus ja Best Western Premier -hotelleja on sadassa maassa yli 4000. Best Westernin laatu- ja palveluohjelmiin sitoutuneet hotellit tarjoavat matkailijalle ja kokoustajalle yksilöllisiä majoitus- ja kokouspalveluja. Hotellikohtaisen palveluvalikoiman voi tarkistaa sivuilta http://www.bestwestern.fi.