Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
6
Jun '13

Strömma avaa retkimyymälän Tukholmassa

Strömma avaa retkimyymälän Tukholmassa

Strömma Turism & Sjöfart avaa ensimmäisen retkimyymälänsä 6. kesäkuuta. Myymälä sijaitsee Sverigehuset-talossa samoissa tiloissa kuin Illumin Bolighus. Se tarjoaa suoran yhteyden asiakkaiden ja koko Strömman tuotevalikoiman välille.

Strömman ensimmäinen retkimyymälä avaa ovensa Tukholman keskustassa Ruotsin kansallispäivänä 6.6.2013 klo 11.00. Sverigehuset-talossa sijaitseva myymälä tarjoaa koko Strömman tuotevalikoiman suoraan asiakkaille paikan päällä. Myymälässä voi muun muassa ostaa lippuja Hop On – Hop Off -kiertoajelubussiin tai “Tukholman siltojen alla” -veneretkelle, tutustua ylellisiin vuosisadanvaihteen aluksilla tehtäviin illallisristeilyihin tai suunnitella kollegojen kanssa ja Strömman matkailuneuvojan avustuksella Vaxholms Kastell -linnoituksessa pidettäviä konferensseja.

– Retkimyymälän ideana on olla siellä, missä myös asiakkaat ovat. Myymälä on kuin Strömman omien tuotteiden matkailutoimisto, jossa Strömman koko valikoima on tarjolla asiakkaille yhdessä paikassa, sanoo Ruotsin Strömman myyntipäällikkö Andreas Gottlieb.

Strömma Turism & Sjöfartilla on toimintaa Tukholmassa, Göteborgissa, Hemavanissa, Helsingissä, Kööpenhaminassa, Oslossa ja Trondheimissa. Painopiste on kiertoajeluissa ja bussi- ja veneretkissä, mutta tarjontaan kuuluu myös useita muita kohteita, kuten Nya Älvsborg -linnoitus Göteborgissa, viikinkikaupunki Birka Tukholman saaristossa ja Hemavanin hiihtokeskus Ruotsin tuntureilla.

– Haluamme lisätä tuotteidemme näkyvyyttä ja saatavuutta asiakkaiden keskuudessa. Siksi uskomme, että retkimyymälämme voisi olla luonnollinen kohtaamispaikka Strömman ja sen kävijöiden välillä, sanoo Andreas Gottlieb.

Retkimyymälä on avoinna Sverigehuset-talossa Ruotsin kansallispäivänä 6.6.2013 klo 11–17. Tämän jälkeen voimassa ovat samat aukioloajat kuin Illum Bolighusilla. Myymälän ensimmäiset kymmenen asiakasta saavat avajaisetuna ilmaisia kiertoajelulippuja.

Strömma Turism & Sjöfart AB on yksi Pohjoismaiden johtavista elämyksiä tarjoavista yrityksistä, jonka pääpaino on vene- ja bussikiertoajeluissa ja tunturiaktiviteeteissa. Visiona on tarjota ikimuistoisia kokemuksia. Liiketoimintaa harjoitetaan pääasiassa Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Helsingissä ja Kööpenhaminassa tunnetuilla tuotemerkeillä, joihin kuuluvat Strömma Kanalbolaget, Stockholm Sightseeing, Paddanbåtarna, Rederi Göta Kanal, Panorama Sightseeing, Open Top Tours, Ekmanbuss ja Hemavan Tärnaby.

Lisätietoja on osoitteessa www.stromma.se

Comments Off on Strömma avaa retkimyymälän Tukholmassa