Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
8
Oct '12

Finnmatkat: Tahdon Barbadoksella!

Kiinnostus mennä naimisiin ulkomailla on kasvussa. Finnmatkat aloitti hääpakettien myynnin Thaimaahan ja Italian Sisiliaan vuonna 2010 ja molemmissa on vihitty vuosittain toistakymmentä suomalaisparia. Ensi talvena “Tahdon” voi sanoa myös Barbadoksella.

– Nykyään haetaan yhä yksilöllisempiä tapoja viettää ainutkertaista hääjuhlaa. Aurinkoa, lämpöä ja eksotiikkaa voi häihinsä saada nyt keskellä talveakin menemällä vihille vaikkapa Barbadoksen ihanalla puuterihiekkarannalla, kuvailee Finnmatkojen viestintäjohtaja Anu-Eveliina Mattila.

Barbadoksella on mahdollisuus valita kolmesta erisisältöisestä hääpaketista: Ginger Lily, Hibiscus tai Orchid. Paketteihin kuuluu oma hääsuunnittelija, joka räätälöi tapahtuman yhdessä hääparin kanssa. Hän järjestää kaiken tarvittavan, kuten luvat, juhlapaikan, valokuvaukset, kuljetukset ja ateriat. Hääsuunnittelijan kautta voi tilata juhlapäivää varten myös mm. kampaukset, meikit, kukat, koristelut ja juhlamusiikit.

– Ehkä suurin syy hääpakettien suosioon onkin juuri niiden helppous. Hääjärjestäjä hoitaa kaiken yksityiskohtia myöten, itse pitää muistaa pakata vain hääpuku mukaan. Ja häämatkakin hoituu samalla.

– Moni haluaa myös viettää intiimiä juhlaa vain läheisimpien ihmisten kesken tai ihan kahdestaan. Kotimaassa tämä on usein mahdotonta, jatkaa Mattila.

Häät ulkomailla järjestyvät tarvittaessa kohtuullisen nopeallakin aikataululla. Valmisteluiden aloitus paria kuukautta ennen H-hetkeä riittää.

Lue lisää:
http://www.finnmatkat.fi/Lomavalikoima/Haamatkat/

 

Oy Finnmatkat Ab on Suomen toiseksi suurin matkanjärjestäjä ja se järjestää vuosittain noin 275 000 valmismatkaa. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua, maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel Plc:tä, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Comments Off on Finnmatkat: Tahdon Barbadoksella!