Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
16
Apr '13

Visit Åland: Ahvenanmaa koordinoi kokousmatkailuaan

Visit Ålandin käynnistämän ERUF-rahoitteisen Åland Convention Bureau -hankkeen tavoitteena on panostaa entistä enemmän MICE-matkailuun. ÅCB toimii kokousmatkailun koordinoijana ja hyödyntää Ahvenanmaalla jo entuudestaan olevaa kokousinfrastruktuuria.

Ahvenanmaan elinkeinoelämä panostaa nyt pitkäjatkoisesti kokousmatkailuun.

– MICE-matkailu Ahvenanmaan matkailustrategian ensisijaisiin kohdealueisiin ja sille on olemassa jo entuudestaan valmis infrastruktuuri. Ahvenanmaa tarjoaa kokousmatkailulle kaiken mahdollisen moderneista kokoustiloista ainutlaatuisiin saaristokokouksiin ja jopa omiin kokoussaariin, kertoo Tiina Björklund, joka aloittaa työnsä ÅCB:n toimintavastaavana 2. toukokuuta.

Pienimuotoisuus on Ahvenanmaan vahva puoli myös MICE-matkailussa, olipa kyse muutaman tuhannen tai parinkymmenen hengen kokouksista. Logistiikka on vaivaton, ryhmä on helppo pitää koossa ja luonto on aina lähellä kaikkialla Ahvenanmaalla. Myös puhdas lähiruoka antaa kokouksille laatua ja lisäarvoa, ÅCB :n Tiina Björklund painottaa.

Tiina Björklund vastaa Åland Convention Bureaun toiminnan luomisesta. Hänellä on vankka kokemus pohjoismaisesta matkailusta, markkinointiviestinnästä ja projektijohtamisesta. Hän aloittaa nykyisessä tehtävässään työskenneltyään pitkään rahoitusalan markkinointi- ja osastopäällikkönä. Åland Convention Bureaun johtoryhmään kuuluu edustajia Ahvenanmaan kymmenestä tärkeimmästä kokouspalveluja tarjoavasta yrityksestä.

Åland Convention Bureau on puolueeton ja voittoa tavoittelematon toimielin, jonka tavoitteena on huolehtia kattavista kokousjärjestelyistä – ensimmäisestä yhteydenotosta ja esittelystä kokous- ja majoituspalvelujen, aterioiden ja oheisohjelmien tarjousten laatimiseen. ÅCB huolehtii myös esittelymateriaalista ja edustaa koko Ahvenanmaata. Toimintamalli perustuu kokoussuurlähettiläiden verkostoon ja suosituksiin.

Comments Off on Visit Åland: Ahvenanmaa koordinoi kokousmatkailuaan