Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
22
Mar '13

Bulgariassa majoittuu Thaimaata halvemmalla

Hintatietoisen matkustajan kannattaa pitää Itä-Euroopan kohteet mielessä lomaa suunnitellessa. Hotels.cominuusimman Hotel Price Indexin mukaan monessa Itä-Euroopan kohteessa saa majoitusta varsin kilpailukykyisellä hinnalla. Todellinen budjettiloma on nyt mahdollinen!    

Euroopan edullisimmat hotellit löytyvät Bulgariasta. Bulgarian hotellihinnat ovat Hotels.comin Hotel Price Indexin mukaan edullisia jopa maailmanlaajuisesti, ainoastaan Kambodzassa majoittuu edullisemmin. Näin ollen ensi kesän lomia suunnitellessa kannattaa pitää Bulgarian Mustan meren rantakohteet mielessä. Bulgariassa majoitus maksaa HPI:n mukaan keskimäärin 58 euroa yöltä. Lisäksi hinnat ovat vieläpä laskeneet prosentilla vuoteen 2011 verrattuna.

Jos haluaa saada lomabudjetille hyvin vastinetta, katse kannattaa muutenkin suunnata Itä-Eurooppaan päin. Bulgarian lisäksi Euroopan kohteista edullista majoitusta löytyy esimerkiksi Liettuasta, Romaniasta, Unkarista, Serbiasta, Slovakiasta ja Puolasta. Kaikissa edellä mainituissa kohteissa majoittuu keskimäärin alle 73 eurolla per yö. Monet Itä-euroopan kohteet päihittivät edullisuudessa esimerkikisi halvaksi mielletyn Thaimaan.

Taulukko 1. Keskimääräiset hotellihinnat maittain vuonna 2012 verrattuna vuoteen 2011.

Maa Keskimääräinen hinta 2012 Keskimääräinen hinta 2011 Hinnan prosentuaalinen muutos
Filippiinit 78 € 71 € 9 %
Marokko 77 € 79 € -2 %
Portugali 76 € 80 € -5 %
Kiina 76 € 71 € 8 %
Malta 76 € 75 € 1 %
Thaimaa 75 € 74 € 2 %
Puola 73 € 75 € -2 %
Tunisia 72 € 66 € 9 %
Slovakia 72 € 76 € -6 %
Serbia 71 € 80 € -11 %
Unkari 67 € 66 € 1 %
Latvia 66 € 62 € 6 %
Bosnia ja Hertsegovina 64 € 62 € 4 %
Romania 63 € 65 € -2 %
Liettua 62 € 60 € 4 %
Vietnam 60 € 60 € 0 %
Bulgaria 58 € 58 € -1 %
Kambodza 54 € 51 € 6 %

Hotels.com

Hotels.com on osa kaikilla merkittävillä markkinoilla toimivaa Expedia-ryhmää ja sen valikoimiin kuuluu lähes 200 000 laadukasta hotellia, huoneistoa ja B&B-majapaikkaa yli 200 maassa ja yli 25 000 kohteessa ympäri maailmaa. Näistä kaikista löytyy täydelliseen yöpymiskokemukseen tarvittavat tiedot. Jos asiakas löytää muualta halvemman hinnan etukäteen maksamalleen hotellihuoneelle, tarjoaa Hotels.com kyseisen hotellihuoneen asiakkaalle samaan hintaan. Hotels.com hyödyntää yhtä alan suurinta hotelliyhteistyöverkostoa ja neuvottelee käyttäjille parhaat hinnat sekä tarjoaa säännöllisesti erilaisia alennuksia ja tarjouskampanjoita. Lisäksi Hotels.com tarjoaa käyttäjilleen 7 miljoonaa asiakasarviota esittelemistään kohteista ihmisiltä, jotka todella ovat yöpyneet hotelleissa. Näin asiakkaat tietävät majoitusta varatessaan mahdollisimman paljon kohteesta.

Matkailijat voivat tehdä varauksen internetissä tai soittamalla monikieliseen asiakaspalvelunumeroon +358 10 808 097. Hotels.comin sovelluksia älypuhelimille ja tableteille voi ladata osoitteestahttp://fi.hotels.com/tarjoukset/mobile_fi/. Sovellusten kautta asiakkaat voivat etsiä ja tehdä varauksia missä vain ja päästä hyödyntämään yli 20 000 viime hetken tarjousta. Sovellukset ovat saatavilla yli 30 kielellä, mukaan lukien suomeksi. Sovellusten avulla käyttäjät voivat myös suodattaa ja lajitella hotelleja, lukea asiakasarvioita sekä löytää viime hetken tarjouksia läheltä omaa sijaintiaan.

Hotels.com on hiljattain lanseerannut Welcome Rewards™ -kanta-asiakasohjelmansa maailmanlaajuisesti. Welcome Rewardsissa™ asiakas saa yhden palkintoyön jokaista kymmentä Hotels.comin kautta varattua yötä kohden. Maksettavaksi jäävät vain verot ja mahdolliset lisämaksut. Hotels.comin sivuilta löytyvät ehdot ja säännötovat voimassa.

Viimeisen kahdeksan vuoden ajan Hotels.com on julkaissut kahdesti vuodessa palkitun kansainvälisen katsauksen hotellihuoneiden hinnoista, Hotel Price Indexin. Hotel Price Indexistä on tällä hetkellä olemassa 31 eri maiden versiota, lisätietoja: http://press.hotels.com/en-gb/hotel-price-index/. Seuraa Hotels.comia myösFacebookissaTwitterissä ja YouTubessa.

Comments Off on Bulgariassa majoittuu Thaimaata halvemmalla