ab324cd2392bf62c_featured

Valio Jäätelöfabriikki ja Helsingin Klaus K -hotelli avaavat perjantaina 1. maaliskuuta tiettävästi maailman ensimmäisen jäätelöteemaisen hotellihuoneen. Herkullinen jäätelösviitti on saanut nimekseen Sweet Suite, ja sitä voi varata vapaasti maaliskuusta syyskuun loppuun saakka. Suloisen hemmotteluhuoneen sisustuksen ovat loihtineet sisustussuunnittelijat Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg.

Pian ovensa avaava Valio Jäätelöfabriikki Sweet Suite -hotellihuone on staycationia parhaimmillaan. Siellä voi uppoutua viihteeseen, lepäillä pehmeissä lakanoissa, lillua vaahtokylvyssä – ja ennen kaikkea nauttia niin paljon jäätelöä kuin haluaa.

– Valio Jäätelöfabriikki tuo ihmisten elämään iloa ja jäätelö merkitsee monelle hengähdystaukoa arjesta. Halusimme luoda herkullisten jäätelöiden ympärille yllättävän minielämyksen. Ylellinen hotellihuone ja rakastetut jäätelömme ovat sopiva pari, taustoittaa Valion jäätelöiden liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs makean yhteistyön syntyä.

Juuri valmistunut hotellihuone on uudistettu Valio Jäätelöfabriikin innoittamana lattiasta kattoon. Sisustuksesta ja stailauksesta ovat vastanneet sisustussuunnittelijat Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg. Hotellivierailijoita odottaa huoneessa jäätelöillä täytetty pakastin ja lumoavat yksityiskohdat. Sweet Suitessa on hyödynnetty vintage-huonekaluja 30-luvulta ja pohjoismaista designia. Designhotelli Klaus K innostui ideasta heti.

– Asiakkaamme arvostavat laadukkaita elämyksiä. Hotellihuone on paljon enemmän kuin vain yöpymispaikka. Uskomme, että sekä kotimaiset että kansainväliset vieraat ottavat teemahuoneen ilolla vastaan, Klaus K:n hotellinjohtaja Hanna Kiurutoteaa.

– Sweet Suiteen voi päästä myös sopivalla makeannälällä ja nopeudella. Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöpurkeissa on käynnissä keräilykampanja 6.3.–31.5.2019. Keräämällä 24 purkillista jäätelöä voi osallistua kampanjaan, jonka palkintona on sadalle ensimmäiselle yö Sweet Suitessa, Tea Ijäs Valiolta vinkkaa.

Sweet Suiten ovet avautuvat 1. maaliskuuta ja sulkeutuvat syyskuun lopussa. Herkulliseen hotellihuoneeseen mahtuu yöpymään kaksi henkeä.

Uusia makuyllätyksiä kaupan jäätelöhyllyyn

Valio palasi viime vuonna jäätelömarkkinoille 14 vuoden tauon jälkeen. Oulun meijerin jäätelöfabriikissa valmistetut uutuusjäätelöt ovat ainoa kotimainen ja kokonaan laktoositon jäätelöperhe. Paluu on saanut innostuneen vastaanoton jäätelönystävien keskuudessa.

Ja nyt on luvassa lisää ilouutisia, sillä Valio Jäätelöfabriikki tuo nyt maaliskuussa (myynnissä vko 10 alkaen) neljä uutta yllättävää ja herkullista makua kauppoihinUutuudet ovat täyteläinen unelma suklaa, kirpeänmakea sitruunainen lemon curd, eksoottinen passion-kookos ja mehevä omena-kaurapiirakka. Puolen litran pakkaus on tutusti raidallinen ja sisältö taatusti herkullinen. Nämä herkulliset uutuusmaut ovat arjen luksusta parhaimmillaan ja mahdollistavat hyvin arjen hengähdystauon myös kotona.

Kevään uutuusjäätelöherkut ovat Klaus K:ssa saatavilla myös kahdella erikoisbrunssilla, jotka järjestetään lauantaina 9.3. ja sunnuntaina 10.3. Valio Jäätelöfabriikin kevään uutuusmakujen ympärille suunniteltu jäätelöbrunssimenu on toteutettu yhteistyössä Klaus K:n ja Valion Koekeittiön taitajien kanssa.

Lisätietoja:

Jäätelöbrunssin reseptit: https://www.valio.fi/ruoka/jaatelobrunssilla-maistetaan-makeaa-ja-kuplivaa/