Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
15
Feb '18

Muumiperhe herää talviuniltaan! Taikatalvi Muumimaailmassa 17.-25. helmikuuta.

26804750_2057642604262784_168961101085899585_n

Luminen Muumilaakso herää henkiin pitkän talviunen jälkeen. Muumiperhe ystävineen on valmiina talven riemuihin ja vieraita odotetaan läheltä ja kaukaa. Muumipeikko on tehnyt pihamaalle mainion minisuksikierroksen ja Muumipeikon lisäksi myös Aliisa on ahkeroinut – hänen Minicurling-rataansa pääsee tietysti testaamaan! Eikä siinä vielä kaikki… Keppidronttirata yhdistää ii-i-hanan keppariratsastuksen talviseen ulkoilmaelämään!

 Ohjelmaa on luvassa monenlaista aina Aliisan pakkasjumpasta  Jäärouvan tanssiin. Teatteri Emmassa esitetään Reippailija Hemulin pilkkikilpailu. Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.muumimaailma.fi/taikatalvi.

“Taikatalvessa vieraitamme on palvelemassa  kesästä tuttu henkilökunta, kaikkiaan n. 80 iloista asiakaspalvelijaa. Perheliput saivat suuren suosion jo kesällä ja ne ovat saatavilla myös Muumimaailman Taikatalveen. Liput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupastamme, jossa ne saa edullisemmin kuin portilta”: kertoo  hallintojohtaja Jarkko Kuitunen.

Herkkusuut pääsevät nauttimaan vaahtokarkkikaakaosta ja tikkuvohveleista, Mamman keittiössä on tarjolla ihanaa kotiruokaa ja grillipaikalla pääsee paistamaan makkaraa.  Myös Nipsun Putiikki ja kirjakauppa Muumisaaressa ovat avoinna koko Taikatalven ajan.

Taikatalvi on auki 17.–25.2.2018 joka päivä kello 10–16. Median edustajilla on Taikatalveen pressikortilla vapaa pääsy. Mukaan voi ottaa yhden lapsen, joka pääsee sisään ilmaiseksi. Varaathan lämmintä päälle!
http://www.muumimaailma.fi/taikatalvi
https://www.facebook.com/muumimaailma
http://instagram.com/moominworld_naantali
@moominworld_naantali #moominworld #muumimaailma #taikatalvi

Comments Off on Muumiperhe herää talviuniltaan! Taikatalvi Muumimaailmassa 17.-25. helmikuuta.