Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
31
Oct '17

Visit Finlandin Jari Ahjoharjusta Visit Tampereen kehitysjohtaja

Jari Ahjoharju - Visit Tampere Oy - Laura Vanzo

Visit Tampere Oy:n uudeksi kehitysjohtajaksi on valittu Visit Finlandin projektijohtaja Jari Ahjoharju. Valinnalla on tarkoitus vahvistaa Visit Tampereen kyvykkyyttä kehittää uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kasvattaa kansainvälistä matkailua.

Jari Ahjoharju on vastannut Visit Finlandissa eri projektien johtamisesta. Hänen tärkeimpiä tehtäviään ovat olleet Aasian ja erityisesti Kiinasta tulevan matkailun kehittäminen sekä sidosryhmäyhteistyön rakentaminen. Lisäksi toimiminen Joulupukkisäätiön asiamiehenä on tuonut konkreettisen kosketuspinnan alueen toimijoihin. Aikoinaan Matkailun edistämiskeskuksessa Ahjoharjun vastuulla olivat media- ja yhteiskuntasuhteet.

  • Jari tuo joukkueeseemme lisää kansainvälistymisen asiantuntijuutta. Hänen toimintansa Joulupukkisäätiön asiamiehenä antaa Tampereelle hyvät eväät viedä esimerkiksi Muumimuseota maailmalle, toteaa Visit Tampere Oy:n toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Visit Tampere Oy:ssä Ahjoharjun työ painottuu eri hankkeiden johtamiseen ja Tampereen matkailun kansainvälistymisen edistämiseen. Lisäksi Tampereen matkailu on saatava kansallisella tasolla päätöksenteon ytimiin.

  • Pidän tärkeänä, että saamme rakennettua Tampereelle laajan matkailun ekosysteemin, jossa sitoutuneet matkailuyritykset ja sidosryhmät kehittävät yhdessä Tampereen alueen matkailua. Tampereen on oman alueen lisäksi tehtävä voimakkaasti yhteistyötä niin lähimaakuntien kuin kansallisen tason päättäjien kanssa, jotta pystymme parhaiten tuomaan esille ja hyödyntämään vahvuutemme, Ahjoharju kertoo.
  • Otan mielelläni vastaan ideoita millä saamme yhdessä lisää kansainvälisiä matkailijoita Tampereen seudulle, hän jatkaa.

Ella Näsi siirtyi kahdeksi vuodeksi opintovapaalle ja hänen tehtäviään hoitaa nyt Ahjoharju ja muu Visit Tampereen tiimi.

Comments Off on Visit Finlandin Jari Ahjoharjusta Visit Tampereen kehitysjohtaja