Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
11
Jul '17

Herra Hakkaraisen talossa 300 000 asiakas

300.000 asiakkaat

Herra Hakkaraisen talossa saavutettiin tänään tiistaina 11.7. 300 000 asiakkaan raja. Fanfaarien soidessa Vantaalainen perhe toivotettiin tervetulleeksi Herra Hakkaraisen taloon. He saivat onnittelulahjaksi lahjakassin, minkä sisältä löytyi Herra Hakkarainen –pehmo, kaksi Tassula-käsipyyhettä sekä itsensä Mauri Kunnaksen signeeraama kirja Hyvää yötä, Herra Hakkarainen.

Onnekkaaseen perheeseen kuuluivat lapset Aino ja Anna Wigren, sekä Tony Wigren ja Sanna Koponen. Perhe on kotoisin Vantaalta, mutta ovat tällä hetkellä viettämässä mökkilomaa Honkajoella. Tämä oli heidän ensimmäinen vierailunsa Herra Hakkaraisen taloon.

Herra Hakkaraisen talo on avattu kesäkuussa 2003, eli talo on ehtinyt olla avoinna hieman yli 14 vuotta. 2010-luvulla talon vuosittaiset kävijämäärät ovat olleet joka vuosi yli 20 000. Talo on avoinna ympäri vuoden.

Comments Off on Herra Hakkaraisen talossa 300 000 asiakas