Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
10
Nov '16

SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Espooseen

bmx-pyoraily

Eija Gerlander (SuperPark Oy)

Uuden puiston myötä liikkumista vauhdittava digitaalisuus on entistä merkittävämpi osa SuperParkin asiakaskokemusta

SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Espooseen helmikuussa 2017. Lapsia, nuoria ja aikuisia viihteellisesti liikuttava, 4500 m² kokoinen SuperPark tulee Friisinkeskukseen Friisilään. 

“Vantaalla Tammistossa sijaitseva puistomme on menestynyt erinomaisesti, ja pääkaupunkiseudulla on selvästi kysyntää toiselle SuperParkille. Tekemämme tutkimuksen pohjalta uuden puiston sijainniksi valittiin Espoo”, sanoo SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen.

Alueen asukastiheys, Matinkylän kehittyminen, Länsiväylän läheisyys ja muut kulkuyhteydet ovat Tanskasen mukaan syitä, jotka tekevät Friisilästä ympäristöineen SuperParkille kiinnostavan.

SuperPark Espoo käsittää kolme hyväksi havaittua sisältöaluetta; leikkimieliseen liikkumiseen sopivan seikkailualueen, eri lajien kokeiluun tarkoitun Game Arenan sekä vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliineille pyhitetyn Freestyle Hallin. Uutta sisältöä puistossa nähdään yksittäisten aktiviteettien muodossa. Merkittävin uudistus liittyy digitaalisuuteen.

“SuperPark-kokemus on ketju, joka alkaa digitaalisessa ympäristössä jo ennen puistoon saapumista. Puistovierailun aikana syntyvät suoritukset ja kokemukset tallentuvat asiakkaalle personoituun käyttäjätiliin, josta hän voi jakaa kokemaansa eteenpäin. Tämä digitaalinen muistijälki sitouttaa ja motivoi kävijöitä palaamaan aktiviteettien ääreen uudelleen”, kuvailee kehitysjohtaja Taneli Sutinen.

Joulukuussa Tampereelle avautuvan SuperPark Särkänniemen jälkeen ketjulla on viisi omaa kohdetta Suomessa. Vuosi 2017 tulee olemaan SuperParkille merkittävä kasvun ja kansainvälistymisen vuosi.

“Ensi vuonna tavoitteena on 3-5 uutta puistoa Suomeen, ja saman verran kansainvälisille markkinoille. Ulkomaan kohteista suunnitelmat ovat pisimmällä Ruotsissa ja Kiinassa. Molemmissa maissa ensimmäiset puistot avataan vuonna 2017”, Tanskanen kertoo.

FAKTAT

SuperPark Espoo

  • Avataan helmikuussa 2017
  • Kokonaisinvestointi noin 2,2 Me
  • Työllistää noin 20 henkilöä
  • Puiston koko noin 4500 m²

Comments Off on SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Espooseen