Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
28
Sep '16

ELLIVUOREN MATKAILUALUE UUDISTUU – TAUSTALLA UUSI KEHITYSYHTIÖ


ellivuori

Sastamalassa Tampereen läheisyydessä sijaitseva Ellivuoren matkailualue uudistuu merkittävästi. Alueen uutena kehitysyhtiönä aloittaa Hill Invest Group Oy, joka käyttää toiminnassaan alueella nimeä Ellivuori Resort. Matkailukeskuksen mittavalla investointiohjelmalla haetaan kasvua ja vetovoimaa niin kotimaisten kuin ulkomaalaisten matkailijoiden keskuudessa.

Ellivuoren matkailualueen kehittämisen vetovastuu kuten hotelli- ja ravintola- sekä myynti- ja markkinointitoiminnot siirtyvät 10 vuoden vuokrasopimuksella Ellivuori Resortille nykyisen toimijan vuokrasopimuksen päätyttyä. Uuden kehitysyhtiön taustalta löytyy useita kokeneita matkailu- ja ravintola-alan yrittäjiä.

-Tulemme panostamaan vahvasti liikunta- ja hyvinvointipalveluihin, viihdettä ja kulttuuria unohtamatta, osakas Reijo Angeria toteaa.

Ellivuori Resort on ympärivuotinen vierailukohde, jonka ulkoilureitit ja vesistö tarjoavat erinomaiset puitteet luontomatkailuun. Ellivuori Resortin läheisyydessä sijaitsevat myös laskettelukeskus Ellivuori Ski Center, Lakeside Golf sekä Vuorisport Highpark-kiipeilykeskuksineen,

– Luontoaktiviteettien, infrastruktuurin ja keskeisen sijainnin ansiosta alueessa on potentiaalia. Useat lentokentät ja valtaosa Suomen isoista kaupungeista sijaitsevat alle kahden tunnin ajomatkan päässä.

Tavoitteenamme on kehittää Ellivuori Resortista kansainvälisesti houkutteleva matkailukohde, sanoo osakas Leo Pitkänen.

KEHITYSTYÖN MAHDOLLISTAVAT MILJOONAINVESTOINNIT

Ellivuori Resortin kehittämiseksi on jo käynnissä yli 10 miljoonan euron investoinnit. Kehitystoiminnassa otetaan erityisesti huomioon ympäristöasiat. Esimerkiksi hotellikiinteistö siirtyy maalämpöjärjestelmään lokakuun 2016 loppuun mennessä. Ekologisiin investointeihin kuuluvat myös aurinkoenergian hyödyntäminen osana omaa energiatuotantoa sekä led-valaistukseen siirtyminen. Ellivuori Resortille laadittu kaava sallii satojen mökkien, matkailua ja vapaa-aikaa palvelevien rakennusten sekä muun muassa monitoimiareenan rakentamisen.

Myös Sastamalan kaupunki on sitoutunut vahvasti alueeseen. Ellivuoressa on Sastamalan kaupungin omistama ja ylläpitämä kunnallistekniikka, tiestöä kehitetään sekä muu infrastruktuuri on rakennettu pääosin kaikkialle.

Ravintola- ja hotellitoimintojen kehittämisessä mukana olevat Kimmo Sirviö ja Sauli Rusanen kertovat, että hotellin yhteyteen avattava ravintolamaailma koostuu jatkossa useista eri ravintoloista, joissa korostetaan lähiruokaa ja paikallisten tuottajien raaka-aineita.

– Tahtotilana on luoda ei enempää eikä vähempää kuin Suomen monipuolisin ympärivuotinen ravintola- ja vapaa-ajan palveluita tarjoava keskittymä, toteaa Ellivuori Resortin hallituksen puheenjohtaja Pasi Järvinen.

Comments Off on ELLIVUOREN MATKAILUALUE UUDISTUU – TAUSTALLA UUSI KEHITYSYHTIÖ