Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
26
Sep '16

Ruka ja Pyhä luovat rinteistään kansainväliset elämystuotteet

ruka_johtoryhma%cc%88_2016

Kuvassa: Jusu Toivonen (vas.), Ville Aho, Kaisa Sirniö, Reino Tikkanen ja Matti Parviainen.

Rukakeskus-konserni uskoo rinne-elämyksen vetovoimaan ja Lapin matkailun kansainväliseen kasvuun. Viime vuonna uudistettujen strategioiden kärkiprojektiksi nostettu ”Rinteestä elämystuote” ohjaa Rukan ja Pyhän liiketoiminnan sekä asiakaskokemusten kehittämistä kaikilla osa-alueilla.

”Oli kyseessä sitten pieni operatiivinen kysymys tai miljoonien hissi-investointi, rinne-elämyksen kehittäminen ohjaa jatkossa kaikkea tekemistämme. Haluamme jatkaa kotimaisten hiihtokeskusten edelläkävijänä ja samalla tarjota uusia elämyksiä kansainvälisille asiakkaille”, Rukakeskus-konsernin toimitusjohtaja Ville Aho linjaa.

Konsernin uusi fokus on vaikuttanut myös Rukakeskus-konsernin johtoryhmään, johon on tehty kaksi uutta nimitystä.

Asiakasnäkemyksen kehittämiseen on rekrytoitu viimeksi hasan & partnersilla muun muassa Keskoa, Karhua ja Metsää asiakkuusjohtajana luotsannut Reino Tikkanen. Hän aloitti toukokuussa Rukakeskuksen markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan johtajana.

”Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää intohimo lasketteluun ja markkinointiin. Pohjoisen matkailun vetovoimaisuus ja hiihtokeskustoimialan perinteikkyys maailmanlaajuisesti tarjoavat todella inspiroivan lähtökohdan uudenlaisen asiakaskokemuksen rakentamiseen. Olisipa jo talvi”, Tikkanen suunnittelee.

Monia kehityshankkeita sekä Pyhällä että Rukalla vetänyt Jusu Toivonen on nimitetty konsernin kehitysjohtajaksi päävastuualueenaan elämysprojekti.

”Olemme luoneet molemmille tuntureille omat elämyskonseptit, jotka tarjoavat innostavan rinne-elämyksen ja auttavat tuntureitamme erottumaan kilpailijoista. Tavoite on kehittää Rukan ja Pyhän rinteistä niin houkuttelevat ja helposti lähestyttävät elämykset, että jokainen tunturin asiakas haluaa ne lomallaan kokea”, Toivonen toteaa. Toivosen vastuulla on myös Pyhän yhteistyön kehittäminen yrityksen sisällä ja alueen yritysten välillä sekä tuntureiden kumppanuudet.

Elämysprojekti on käynnistynyt useilla toimenpiteillä, muun muassa palvelumuotoilun yhteistyöprojektilla Rovaniemen yliopiston kanssa.

”Asiakkaamme pääsevät kokemaan monia uusia elämyksiä jo lokakuussa alkavalla hiihtokaudella”, Toivonen lupaa.

Rukan ja Pyhän majoitustoimintaa vuosia johtanut Kaisa Sirniö vastaa jatkossa kaupallisena johtajana myös konsernin myynnistä. ”Haluamme nostaa Rukan ja Pyhän kansainvälisten asiakkaiden osuuden samalle tasolla muun Lapin kanssa, eli reilusta 20 prosentista yli 40 prosenttiin. Elämysprojekti on tärkeä osa tämän tavoitteen saavuttamista”, Sirniö kertoo.

Comments Off on Ruka ja Pyhä luovat rinteistään kansainväliset elämystuotteet