Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Thu
22
Sep '16

Tjäreborg lisää lomatarjontaa Arabiemiirikunnissa – uutuutena Ajman

2016-09-22-13_33_09-uutishuone-matkatoimisto-tjareborg

Tjäreborgin tarjonta Arabiemiirikunnissa kasvaa ja uutuutena valikoimassa on Ajman, joka sijaitsee Dubain pohjoispuolella. Tjäreborgin Arabiemiraattien tarjontaan on lisätty kysynnän kasvaessa myös viiden tähden hotelleja.

Ajman on pienin Arabiemiirikuntien seitsemästä emiraatista. Ajman on tunnettu 16 kilometriä pitkästä kullankeltaisesta hiekkarannastaan ja kauniista rantakadustaan. Rantaelämän lisäksi Ajmanissa voi tutustua vanhaan museoon, joka sijaitsee 1700-luvulta peräisin olevassa linnoituksessa. Museossa on mielenkiintoinen kokoelma arkeologisia esineitä, vanhoja aseita ja manuskriptejä. Ajmanin City Centre -ostoskeskus sekä kaupungin markkinat eli soukit ovat hyviä ostospaikkoja. Sheikh Zayed -moskeija on myös tutustumisen arvoinen paikka.

Ajmaniin matkustaessa lennetään Dubaihin, josta matka lomakohteeseen kestää noin 45 minuuttia. Tjäreborgin Ajmanin tarjonnassa on kaksi viiden tähden hotellia, Kempinski Hotel Ajman sekä Fairmont Ajman.

Dubaihin lisää viiden tähden hotelleja
Tjäreborg on koonnut hienoimmat luksushotellinsa Signature by Tjäreborg -kategoriaan. Hotelleja on 120 ja Dubailla on kaikista lomakohteista eniten hotelleja tässä kategoriassa. Dubain suosion kasvaessa Tjäreborg on lisännyt Arabiemiraattien tarjontaansa viiden tähden hotelleja. Uusia tarjonnassa olevia hotelleja ovat muun muassa nämä:

Tjäreborg lentää Dubaihin Finnairin ja Norwegianin suorilla reittilennoilla. Lentoaika on noin seitsemän tuntia. Aikaero Dubain ja Suomen välillä on +1 tuntia. Tjäreborgin Dubain tarjonnassa on 45 hotellia Jumeirah Beachillä, Deirassa, Downtown Dubaissa, Bur Dubaissa ja Jebel Alissa.


Hintaesimerkki uutuuskohteeseen Ajmaniin:

Lähtö Helsingistä 16.1.2017 suorilla lennoilla, majoitus viiden tähden Kempinski Ajman -hotellissa kahden hengen huoneessa. Viikon matkan hinta 694 eur/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa. Hintaan sisältyy aamiainen.

Comments Off on Tjäreborg lisää lomatarjontaa Arabiemiirikunnissa – uutuutena Ajman