Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
16
Aug '16

Tjäreborg: Kuopiosta suorilla lennoilla Gran Canarialle

Ocean Beach Club, Playa del Cura, Gran Canaria

Ocean Beach Club, Playa del Cura, Gran Canaria. Kuva Mathias Nero.

Tjäreborgin suorat lennot Kuopiosta Gran Canarialle alkavat taas 12. lokakuuta. Kuopiosta lennetään Kanarialle koko talven ajan aina 12. huhtikuuta saakka. Viime talven tapaan lennot lennetään Thomas Cook Airlinesin uusilla Airbus A321-koneilla.

Talven suosituimpaan lomakohteeseen, Gran Canarialle, pääsee suoraan Kuopiosta myös tänä syksynä ja talvena. Tjäreborgin viikoittaiset lomalennot alkavat 12. lokakuuta. Lennot lennetään Tjäreborgin tilauslentoyhtiön, Thomas Cook Airlinesin, uusilla A321-koneilla lentoajan ollessa 6 tuntia 30 minuuttia.

Tjäreborg on lentänyt suoraan Kuopiosta Kanariansaarille vuodesta 2004 lähtien. Lennot kotikentältä Kanarialle on otettu Kuopiossa hyvin vastaan. Matkat myydään hyvissä ajoin etukäteen ja varsinkin syyslomamatkat, joulun ja uuden vuoden matkat sekä hiihtolomamatkat varataan aikaisin.

– Lokakuun syyslomien aikaan ajoittuvista matkoista on myyty lähes 65 prosenttia, joka on hieman enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski. – Suosituimmat lomakohteet Gran Canarialla ovat Playa del Ingles, Maspalomas ja Puerto Rico. Lapsiperheet majoittuvat usein myös Arguineguiniin ja Playa del Curan alueelle, jatkaa Pucilowski.

Tjäreborg lentää Kanariansaarille Kuopion lisäksi myös Helsingistä, Vaasasta ja Turusta vieden talvikauden aikana lähes 80 000 suomalaista Gran Canarialle, Teneriffalle ja Fuerteventuralle.

Comments Off on Tjäreborg: Kuopiosta suorilla lennoilla Gran Canarialle