Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Tue
16
Aug '16

Tjäreborg: Vaasasta suorilla lennoilla Gran Canarialle

Ocean Beach Club - Gran Canaria

Tjäreborgin suorat lennot Vaasasta Gran Canarialle alkavat taas 13. lokakuuta. Vaasasta lennetään Kanarialle koko talven ajan aina 13. huhtikuuta saakka. Viime talven tapaan lennot lennetään Thomas Cook Airlinesin uusilla Airbus A321-koneilla.

Talven suosituimpaan lomakohteeseen, Gran Canarialle, pääsee suoraan Vaasasta myös tänä syksynä ja talvena. Tjäreborgin viikoittaiset lomalennot alkavat 13. lokakuuta. Lennot lennetään Tjäreborgin tilauslentoyhtiön Thomas Cook Airlinesin uusilla A321-koneilla lentoajan ollessa 6 tuntia 20 minuuttia. Tjäreborgin loppukesän ja alkusyksyn suorat lennot Vaasasta Turkkiin jatkuvat 16. lokakuuta saakka.

Tjäreborg on lentänyt suoraan Vaasasta Kanariansaarille vuodesta 2005 lähtien. Lennot kotikentältä Kanarialle on otettu Vaasan seudulla hyvin vastaan. Matkat myydään hyvissä ajoin etukäteen ja varsinkin syyslomamatkat, joulun ja uuden vuoden matkat sekä hiihtolomamatkat varataan aikaisin.

– Lokakuun syyslomien aikaan ajoittuvista matkoista on myyty lähes 75 prosenttia, joka on hieman enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna, kertoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski. – Suosituimmat lomakohteet Gran Canarialla ovat Playa del Ingles, Maspalomas ja Puerto Rico. Lapsiperheet majoittuvat usein myös Arguineguiniin sekä Playa del Curan alueelle, jatkaa Pucilowski.

Tjäreborg lentää Kanariansaarille Vaasan lisäksi myös Helsingistä, Kuopiosta ja Turusta vieden talvikauden aikana lähes 80 000 suomalaista Gran Canarialle, Teneriffalle ja Fuerteventuralle.

Comments Off on Tjäreborg: Vaasasta suorilla lennoilla Gran Canarialle