Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Fri
22
Jul '16

Tjäreborgin matkat Turkkiin

vqbnlwlq1tbvahscg6my

Alanya, Turkki. Valokuvaaja Matina Tsogas

Vallankaappausyritys Turkin Istanbulissa ja Ankarassa 15. -16. heinäkuuta välisenä yönä on herättänyt kysymyksiä Turkin lomakohteiden turvallisuudesta Turkin matkan varanneiden ja Turkin matkaa suunnittelevien keskuudessa.

Tjäreborgille ja  emokonsernillemme Thomas Cook Group’ille on asiakkaiden turvallisuus aina kaikkein tärkein asia. Emme koskaan järjestä tai myy matkoja sellaisiin kohteisiin, joihin Ulkoministeriö suosittaa välttämään matkustamista.

Suomen Ulkoministeriö suositteli välttämään turhaa matkustusta Turkkiin heti vallankaappausyrityksen jälkeen lauantaiaamuna 16.7. Tästä johtuen Tjäreborg perui 16.7. lauantai-illan menolennon Turkin Antalyaan. Ulkoministeriö arvioi Turkin turvallisuustilanteen uudelleen sunnuntaina 17.7. Matkustustiedote päivitettiin ja matkustussuositusrajoitteet poistettiin sunnuntaina 17.7.2016.

Tjäreborgin matkat on toteutettu Turkkiin suunnitellun mukaisesti 18.7. lähtien. Myös reittilennoilla tehtävät matkamme Istanbulin Atatürkin lentokentän kautta toteutuvat normaalisti.

Henkilökuntamme paikan päällä Turkissa kertoo, että lomakohteissa on ollut koko ajan rauhallista ja asiakkaamme nauttivat lomastaan normaaliin tapaan.

Turkki on iso maa ja lomakohteemme sijaitsevat satojen kilometrien päässä Istanbulista, Ankarasta ja Syyrian rajasta. Vallankaappausyritys koetteli eniten Istanbulia, joka sijaitsee 675 kilometrin päässä Antalyasta.

Välimatkat:

Antalya – Istanbul 675 km 8 h autolla
Antalya – Ankara 562 km 6 h autolla
Antalya – Syyrian raja 857 km 13 h autolla

Seuraamme tiiviisti Ulkoministeriön tiedotteita sekä olemme jatkuvassa yhteydessä henkilökuntaamme lomakohteissamme. Tiedotamme kaikista mahdollisista muutoksista asiakkaitamme ensi tilassa.

Ulkoministeriön viimeisin Turkin matkustustiedote

Comments Off on Tjäreborgin matkat Turkkiin