12795158_1561541037489301_7299992593804995619_o

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark avaa ovensa Holiday Club Caribiassa torstaina 24.3. Elämyksiä trooppisessa ympäristössä tarjoava kylpylähotelli laajentaa palvelukonseptiaan myös uusilla majoitusvaihtoehdoilla ja ravintoloilla.

Holiday Club Caribia käy läpi uudistusta, jonka myötä kylpylähotelli nousee jälleen Turun seudun kaupunki- ja elämysmatkailun ykköskohteeksi. Merkittävä etappi on Radio City Areenan tilalle rakennettu SuperPark, joka palvelee matkailijoita ja alueen asukkaita pääsiäisestä alkaen.

SuperPark on ainutlaatuinen koko perheen sisäaktiviteettipuisto, joka tarjoaa puitteet aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen kaiken ikäisille. 2 600 m²:n kokoinen aktiviteettipuisto koostuu kolmesta osasta. Seikkailualue kiipeilytorneineen, liukumäkineen ja polkuautoratoineen on suunnattu lapsille. Game Areena haastaa aikuisetkin testaamaan eri lajeja muun muassa lätkälämäyksen, pesislyönnin ja jalkapalloflipperin merkeissä. Vauhtilajeille pyhitetty Freestyle Hall koostuu skeitti- ja scoottiparkista sekä suuresta trampoliinialueesta Air Track -ilmavolttiratoineen.

– Etsimme Turusta pitkään oikeaa paikkaa SuperParkille. Kävimme läpi erilaisia kiinteistöjä noin vuoden verran, kunnes lopulta meitä lykästi. Sijainti kylpylähotellin yhteydessä on upea, ja myös Turun kaupunki lähti liikkeelle hankkeen kanssa ripeästi, iloitsee SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen.

SuperParkin myötä Turun seutu saa uuden merkittävän ympärivuotisen matkailuvetonaulan. Alueen asukkaille SuperPark tuo tullessaan paitsi uuden aktiivisen vapaa-ajanviettokohteen, myös ohjattua toimintaa ja tapahtumia. Ryhmiä liikunnallinen aktiviteettipuisto palvelee monipuolisesti lasten syntymäpäivistä yritysten virkistyspäiviin.

Turun lisäksi SuperParkilla on sisäaktiviteettipuistot Oulussa, Vuokatissa ja Vantaalla, ja kesäkauden 2016 aikana avautuu SuperPark Särkänniemi. SuperCorner Pitkälahti Kuopiossa toimii lisenssisopimuksella. Vuokatissa kehitetyllä puistokonseptilla on kysyntää, ja SuperPark Oy:n kasvunäkymät ovat nosteessa.

– Uskon, että pääsemme julkaisemaan seuraavat hankkeet kuluvan kevään aikana. Kotimaisten kohteiden lisäksi luvassa on ensimmäisiä avauksia ulkomaille, paljastaa Juha Tanskanen.

Hotellimajoituksen rinnalle lomahuoneistoja

Holiday Club Caribian majoituspalveluita kohennetaan isolla kädellä. Kaikki talon 175 hotellihuonetta saavat vuoden 2016 aikana tehtävässä remontissa uuden freesimmän ilmeen. Ensimmäiset uudistetut huoneet ovat jo asiakkaiden käytössä. Huonekanta vastaa jatkossa paremmin erilasia käyttötarpeita. Osa huoneista on perheille ja kaveriporukoille sopivia lock off -huoneita, jotka yhdistyvät toisiinsa yhteisellä ovella.

Holiday Club tuo Turkuun myös kokonaan uuden lomailu- ja majoituskonseptin, Holiday Club Villaksen. Caribiaan rakennetaan 58 tasokasta Villas-lomahuoneistoa. Yhden tai kahden makuuhuoneen, 39-67 m2:n asunnot ovat omistajiensa omassa tai heidän perheidensä käytössä. Muina aikoina ne ovat Holiday Club -vuokrauksessa, osana Caribian majoituskapasiteettia. Näin myös hotellivieraiden on mahdollista majoittua hyvin varusteltuun ja tilavaan lomahuoneistoon. Villas-lomahuoneistojen rakentaminen käynnistyy vuoden 2016 aikana.

Ensin uimaan, sitten syömään

Caribian laadukas ravintolatarjonta on laajentunut entisestään kahdella juuri avatulla uutuuskohteella.

Italialaisen ruuan ystäviä ilahduttaa Classic Pizza Restaurant, joka tunnetaan kunnianhimoisesta, artesaanihenkisestä otteestaan italialaisen ruokaherkun valmistamiseen. Laadukkaan viinivalikoiman lisäksi aperitiivina voi nauttia vaikkapa lasillisen samppanjaa.

O´Learys on bostonilaishenkinen, burgereistaan kuulu sporttiravintola, jossa viihtyvät niin lapsiperheet kun innokkaat penkkiurheilijatkin. Ravintola tarjoilee laadukkaista raaka-aineista valmistettuja grilliherkkuja sekä rouheita lisukkeita, jotka taltuttavat hurjimmankin nälän vauhdikkaan kylpyläpäivän jälkeen. Urheilua rennon olohuonemaisessa ravintolassa pääsee seuraamaan lukuisilta screeneiltä.

– Saneeraamme lomakeskuksemme tilat vastaamaan laatua ja elämyksellisyyttä arvostavien lomailijoiden ja kokousmatkailijoiden tarpeita. Kylpylä ja sen ympärille kietoutuvat monipuoliset viihde- ja hyvinvointipalvelumme kutsuvat rentoutumaan ja inspiroitumaan etelänmerien henkeä huokuvassa ympäristössä, kertoo Caribian Resort Manager Jussi Valtola.

Kokonaisuudessaan Caribian investoinnit ovat lähes 20 miljoonaa euroa.

SuperPark -sisäaktiviteettipuistot tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen. SuperParkin arvot ovat lasten ja nuorten liikkuminen ilolla, perheiden yhteinen aika ja hyvinvointi. SuperPark Oy omistaa ja operoi sisäaktiviteettipuistoja Oulussa, Turussa, Vantaalla ja Vuokatissa (Angry Birds Activity Park). Managementin lisäksi omistajia ovat Matkailurahasto Nordia Oy, Suomen RH-Yhtiö Oy, Magic Angel Oy ja Restamax Oyj. SuperCorner Pitkälahtea (Kuopio) operoi lisenssisopimuksella Osuuskauppa Peeässä. Yhtiön seuraava kohde, SuperPark Särkänniemi, avautuu kesäkaudella 2016. Lisätiedot: www.superpark.fi