Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
9
Mar '16

Tjäreborgin ensimmäinen lifestyle-hotelli Casa Cook avataan Rodoksella toukokuussa

sit7fx3qnzmnxv37pyhw

Kokeneet lifestyle-matkailijat, jotka arvostavat niin muotia, sisustusta kuin kulttuuriakin, luovat ideoillaan ja arvoillaan uusia trendejä. Tjäreborgin monipuolista hotellivalikoimaa täydentämään on tullut uusi hotellikonsepti Casa Cook, joka vastaa uuden sukupolven matkailijoiden toiveisiin ja tarpeisiin. Casa Cook -konseptin takana on Michael Schicklinger, joka on Berliinissä sijaitsevan suunnittelutoimiston, Lambs & Lions’in, taiteellinen johtaja. Ensimmäinen Casa Cook -hotelli, Casa Cook Rhodes, avataan Rodoksella 15. toukokuuta 2016.

Hotellin rennon boheemi ilmapiiri ja sen lounge houkuttelee seurusteluun muiden hotellivieraiden kanssa. Casa Cook Rhodesissa hotellivieraat voivat osallistua yhdessä eri tapahtumiin, kuten esimerkiksi nauttia pitkien pöytien ääreen katetuista päivällisistä, osallistua yhteisiin elokuvahetkiin tai olla mukana chill out -illoissa, joissa on elävää musiikkia tai dj.

Jokainen ”casa” rakennetaan yhtä yksilöllisesti kuin koti. Design ja sisustus saavat vaikutteita lähiympäristöstä. Tekstiilien leikkisät kuviot sekoittuvat ilmeikkääseen taiteeseen. Jokaisen huoneen terassilta pääsee pulahtamaan suoraan uima-altaaseen. Kylpyhuoneet on varustettu ekologisilla ”Stop the water while using me” -ihonhoitotuotteilla.

Casa Cook Rhodes sijaitsee Kolympia -nimisessä kylässä Rodoksen itärannikolla, turistialueiden ulkopuolella, jossa on edelleen löydettävissä monia piilotettuja aarteita.

– Haluamme luoda Casa Cookista trendikkään hotellin urbaaneille ja kulttuureista kiinnostuneille matkailijoille. Matkoilla halutaan kokea aitoja ja uniikkeja elämyksiä ja uskomme, että Casa Cook vastaa näihin tarpeisiin, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan tuoretta lähiruokaa ja hotelliin ovat tervetulleita syömään myös paikalliset. Casa Cook Rhodes -hotellissa lomaillessa pääsee hyvin kosketuksiin kreikkalaisen arjen kanssa. Kolymbian kylän keskusta ja sen hiekkaranta ovat kävely- tai pyörämatkan päässä hotellista. Casa Cookissa on myös putiikki, jossa on myytävänä paikallisia käsitöitä ja vaatteita.

Casa Cook -hotelleissa on 16-vuoden ikäraja. Uusia Casa Cook -hotelleja on suunniteltu avattavaksi lähivuosina

Comments Off on Tjäreborgin ensimmäinen lifestyle-hotelli Casa Cook avataan Rodoksella toukokuussa