Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
2
Mar '16

USA kasvaa Tjäreborgilla – nyt matkoja myös Bostoniin

adwr91o0dhvkfajtqi8k

Boston Commons -puisto, valokuvaaja Christian Grönli, Tjäreborg

Tjäreborg jatkaa panostustaan USA:n matkoihin. Nyt vuorossa on Boston, joka on tunnettu muun muassa Tea Party -kansanliikkeestään, Harvardin ja MIT:in yliopistoistaan sekä tuoreista äyriäisistään kuten hummerista, ostereista ja simpukoista. Matkakohteena Boston tarjoaa paljon kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä ja hyviä ostosmahdollisuuksia. Tjäreborgin kautta voi matkustaa Bostoniin ympäri vuoden.

– Länteen matkustetaan yhä enemmän ja matkavarausten määrä USA:an, varsinkin Floridaan, on lisääntynyt yli kymmenellä prosentilla viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. USA:n matkatarjontamme on jo ennestään laaja ja uskomme, että asiakkaamme ottavat uutuutemme Bostonin hyvin vastaan. Boston on kaupunki, joka hemmottelee matkailijaa mielenkiintoisella historiallaan, upeilla nähtävyyksillä sekä maukkaalla ruokakulttuurillaan, sanoo Tjäreborgin tuotepäällikkö Jessica Virtanen.

Bostonissa riittää tekemistä ja näkemistä
Kaupungin keskustan tuntumassa asuu noin 630 000 ihmistä ja suhteellisen pieneen ydinkeskustaan on helppo tutustua jalkaisin. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa käydä Bostonin vanhassa kaupunginosassa ja kulkea kuuluisa ”The Freedom Trail” -reitti, jolla tutustuu monipuolisesti kaupungin historiaan. Bostonissa on useita museoita, joista tunnetuimpia ovat Museum of Fine Arts, Children’s Museum, Museum of Science sekä Boston Tea Party Ship and Museum. Cambridgen opiskelija-alueella ovat kuuluisat Harvardin yliopisto sekä MIT, Massachusetts Institute of Technology. Boston Red Sox’in pesäpallo-ottelun seuraaminen yhdellä USA:n vanhimmilla peliareenalla Fenway Parkilla on kiva lisä Bostonin matkan kokemuksiin.

Cape Cod ja Kennedyt
Lämpimällä säällä voi käydä tutustumassa Cape Cod’in niemimaahan, missä on 60 rantaa. Presidentti J. F. Kennedyllä oli täällä kesähuvila, ja nykyään paikalla on museo, jossa pääsee tutustumaan Kennedyjen perheeseen ja heidän aikaansa Cape Cod’issa.

Herkuttelua äyriäisillä
Boston on tunnettu hyvistä äyriäisistään ja meren herkuistaan. Amerikkalainen hummeri, simpukat ja osterit ovat tavallinen näky ravintoloiden ruokalistoilla. Tunnettuja bostonilaisia ruokia ovat mm. kermainen simpukkakeitto New England Clam Chowder, sekä Fish & Chips.

Tjäreborgin kaikki hotellit sijaitsevat keskustassa
Kaikki Tjäreborgin tarjonnassa olevat 26 hotellia sijaitsevat Bostonin keskustan tuntumassa. Lapsiperheille suositellaan kahta Family Comfort -hotellia, jotka ovat Hyatt Regency Boston ja The Eliot Hotel. Ilman lapsia matkustaville aikuisille hyvä vaihtoehto on Prime Select -hotellikategoriaan kuuluva Copley Square Hotel. Kun haluaa matkaan ripauksen luksusta, voi suositella Top Selection -kategoriaan kuuluvaa Fifteen Beacon boutique -hotellia, jonka kaikissa huoneissa on takka.

Joustavia matkapaketteja vuoden ympäri
Tjäreborg tarjoaa vuoden ympäri reittilennoilla tehtäviä matkoja Bostoniin. Matkan pituuden voi itse valita ja tarjolla on useita hyviä lentovaihtoehtoja. Bostonin matkaan voi yhdistää kätevästi New Yorkin.

Tjäreborgin USA:n ohjelmistossa on nyt 17 matkakohdetta, mm. New York, San Francisco, Las Vegas sekä Florida, jossa on kahdeksan eri kohdetta sekä myös Disney World Orlandossa. Kaupunki- ja rantalomien lisäksi USA:n tarjonnassa on myös risteilyjä.

http://www.tjareborg.fi/yhdysvallat

Hintaesimerkki:
Lähtö 8.9.2016 Helsingistä. Majoittuminen Sheraton Boston -hotelliin (****) kahden hengen huoneeseen kolmeksi yöksi. Lento+hotelli 929 eur/henkilö. http://www.tjareborg.fi/yhdysvallat/boston

Comments Off on USA kasvaa Tjäreborgilla – nyt matkoja myös Bostoniin