Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
24
Feb '16

Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel etenee emoyhtiön talousjohtajaksi

p3hjkzxffmkcfnemesoh

Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel on nimitetty Tjäreborgin pohjoismaisen emoyhtiön Thomas Cook Northern Europe -konsernin talousjohtajaksi. Sippel aloittaa uudessa tehtävässään 1.3.2016, ja asemapaikka pysyy Helsingissä.

Regina Sippel on ensimmäinen suomalainen, joka on edennyt pohjoismaisessa emoyhtiössä talousjohtajan asemaan. Uuden toimitusjohtajan nimitykseen saakka Tjäreborgin operatiivisesta toiminnasta vastaa 1.3.2016 alkaen KTM Christian Grönli, joka toimii myös Tjäreborgin norjalaisen sisaryhtiön Vingin toimitusjohtajana.

KTM Regina Sippel on ollut Tjäreborgin palveluksessa toukokuusta 2011 lähtien toimien aluksi taloushallinnollisissa tehtävissä ja marraskuusta 2011 lähtien talousjohtajana. Regina Sippel nimitettiin Tjäreborgin toimitusjohtajaksi 1.10.2014. Uudessa toimessaan, Thomas Cook Northern Europen talousjohtajana (Group CFO Thomas Cook Northern Europe Vice President), hän aloittaa 1.3.2016.

Thomas Cook Northern Europe on Pohjoismaiden suurin matkanjärjestäjäkonserni. Siihen kuuluvat matkanjärjestäjät Ving Ruotsissa ja Norjassa, Spies Tanskassa ja Tjäreborg Suomessa sekä tilauslentoyhtiö Thomas Cook Airlines Scandinavia ja hotelliketjut Sunwing Family Resorts ja Sunprime Hotels. Konsernin liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella (1.10.2014 – 30.9.2015) 1,430 miljardia euroa tilikauden tuloksen ollessa 132 miljoonaa euroa. Tilikauden aikana 1 531 000 pohjoismaalaista matkusti lomamatkalle jollakin konserniin kuuluvalla matkanjärjestäjällä.

Thomas Cook Northern Europe on osa Thomas Cook Group plc -konsernia, joka on pörssinoteerattu Lontoon pörssissä. Thomas Cook Group plc toimii 15 maassa ja sen palveluksessa on n. 24.000 työntekijää. Konsernin vuosittainen matkustajamäärä on yli 20 miljoonaa ja sen liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella 7,8 miljardia puntaa.

 

Comments Off on Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel etenee emoyhtiön talousjohtajaksi