Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Mon
25
Jan '16

KÄMP GROUP ON JATKOSSA KÄMP COLLECTION HOTELS

946cd9e9977d3ef7_800x800ar

Kämp Collection Hotels kokoaa alleen hotellikonsernin brändit. Samalla käynnistyy mittava kansainvälinen rekrytointikampanja.

Kämp Collection Hotels käsittää yhdeksän lifestyle- sekä luksushotellia. Kesällä 2017 avautuva St. George lisää portfolion kiinnostavuutta entisestään. Yhtiö on pääkaupunkiseudun hotelliliiketoiminnan edelläkävijä. Konserni investoi yhdessä yhteistyökumppaneineen lähes 200 miljoonaa kehityshankkeisiin, jotka ovat osa konsernin kasvustrategiaa. Vetovoimaiset hotellit ovat lisäämässä Helsingin kiinnostavuutta matkailukohteena.

–     Jokaisen hotellimme tulee loistaa omana brändinään ja l öytää oma asiakaskuntansa, säilyttäen yksil öllisen identiteettinsä. Uusi nimi kuvastaa hyvin sitä mitä olemme: kokoelma ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia hotelleja, niin Suomen mittakaavassa kuin kansainvälisestikin, toimitusjohtaja Laura Tarkka toteaa.

Uuden nimen myötä konserni ottaa käyttöön alkuperäisen, vuodelta 1887 peräisin olevan Kämp-logon.

General Manager -rekrytointikampanja etsii parasta osaamista hotellien johtoon.

Uuden nimen myötä Kämp Collection Hotels aloittaa kansainvälisen sekä poikkeuksellisen mittavan rekrytointikampanjan. Konserni hakee johtajia kaikkiin yhdeksään hotelliinsa nimikkeellä General Manager.

Rekrytointikampanja käsittää printtikampanjan Pohjoismaissa. Osaajia haetaan myös sosiaallisen median sekä kansainvälisten sidosryhmien kautta.

–     Haemme nyt alamme absoluuttisesti parhaita ihmisiä, joten on vain luonnollista että olemme avoinna my ös hakijoille Suomen rajojen ulkopuolelta, Laura Tarkka jatkaa.

Kämp Collecion Hotels on suomalainen hotellikonserni, johon kuuluu joukko Helsingin maineikkaimpia hotelleja ja ravintoloita sekä Kämp Spa. Kämp Collection Hotelsilla työskentelee noin 450 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli noin 62 miljoonaa euroa. Konsernin kansainvälisesti tunnetuin hotelli on 1887 perustettu legendaarinen Hotel Kämp ja lisäksi siihen kuuluu luksus- ja design-hotelli Klaus K, korkeatasoiset Hotelli Haven, Hotelli Fabian, elokuussa avattu Hotelli Lilla Roberts sekä suosittu lifestyle-hotelliketju GLO Hotels. Kesällä 2017 avautuu ryhmän 10. hotelli, St. George Yrjönkadulle. Kämp Collection Hotelsin omistavat CapManin hallinnoimat rahastot, Berling Capital Oy, Rake Oy ja Kämp Collection Hotelsin toimiva johto.

Comments Off on KÄMP GROUP ON JATKOSSA KÄMP COLLECTION HOTELS