Polaroid Photo

Pictures from MATKALAUKKU

MATKALAUKKU

Uutisia & havaintoja matkailusta email: matkalaukku@victoriamedia.fi

Choose a Topic:

Wed
13
Jan '16

Lapland Hotelsille 5. uusi hotelli vuoden sisällä

23_Birds-Eye-View-Towards-Chalet-Hotel

Lapland Hotels on ostanut Chalet Hotel Rovaniemen sekä Napapiirillä toimivan tilausravintola Metsäkartanonomistavan Medigo Oy:n koko osakekannan. Medigon enemmistöomistajina olivat Markku Broas ja Seppo Kopsala yhtiöineen. Hotelli oli jo viides Lapland Hotelsin hankinta vuoden sisällä. Aiemmin yhtiö on hankkinut Lapland Hotel Oulun, Lapland Hotel Tampereen ja Muoniossa avatun Lapland Hotel Lumen sekä Ylläksen ja Levin välillä sijaitsevan Lainion Snow Villagen.

“Uskomme Lapin matkailun vahvaan kehittymiseen jatkossakin ja siksi investoimme nyt rohkeasti kasvuun. Rovaniemi Lapin pääkaupunkina on vetovoimainen kohde edelleen. Vuosien passiivisuuden jälkeen Rovaniemen nykyisten päättäjien nyt ottama aktiivinen ote Ounasvaaran kehittämiseen vahvistaa uskoamme matkailun kasvuedellytyksiin Rovaniemelläkin Lapin hiihtokeskusten lisäksi”, toteaa Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Chalet Hotel Rovaniemi Lapland Hotelsille

Ounasvaaran juurella sijaitsevaan Chalet Hotel Rovaniemeen (aiemmalta nimeltä Ounasvaaran Pirtit) kuuluu 74 erikokoista hyvin varusteltua lomahuoneistoa, 350 paikkainen ravintola Thulia sekä rantasaunat kuumavesialtaineen Kemijoen rannalla.

Korkeatasoiset huoneistot ovat kooltaan kahden ja kahdeksan hengen paritalohuoneistoja tai tilavampia huoneistoja – suurin jopa 13 henkilölle. Kaikkiin huoneistoihin on uusittu huonekalut v. 2015.

“Kuluneiden seitsemän vuoden aikana olemme saaneet Chalet Hotel Rovaniemen liiketoiminnan hyvään kuntoon, ja nyt on aika luovuttaa se eteenpäin isommat resurssit omaavalle toimijalle. Lapland Hotels on investoinut voimakkaasti omaan toimintaansa viime vuosina ja uskomme sen olevan oikea taho kehittämään hotellia seuraavalle tasolle”, kertoo myyjätahon puolesta Markku Broas.

Chalet Hotel Rovaniemi tarjoaa rentouttavan ja aktiivisen ympäristön vierailijoille Ounasvaaran ja Kemijoen tuntumassa lähellä kaupungin keskustaa. Hotelli on hyvin kansainvälinen ja voimakas kasvu tulee sekä Euroopasta että Kaukoidästä. Metsäkartano tilausravintola on kooltaan 250 paikkainen ja se on suosittu juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämisessä.

 

Comments Off on Lapland Hotelsille 5. uusi hotelli vuoden sisällä